Ziraat Bankası’ndan 48 Ay Vadeli 20.000 TL İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı

Çok sayıda şube ağı bulunan Ziraat Bankası, müşterilerinin bireysel harcamaları kapsamında avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi sunuyor.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,27 olarak belirlenmiştir. Faiz oranları sabittir ve piyasada meydana gelen faiz değişimlerinden, bireylerin almış oldukları kredi tutarından ya da düzenlenen kredi ödeme planına göre değişiklik göstermemektedir.

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunan banka, aynı zamanda da 6 farklı kanaldan başvuru yapma imkanı tanımaktadır. Ziraat Bankası şubelerinden internet sitesine, internet şubesinden Ziraat Mobil uygulamasına, Çağrı Merkezlerinden ATM’lere kadar çeşitli ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanları sağlayan banka, aynı zamanda da müşterilerine ne uygun ödeme planlarını hazırlamaktadır.

Ziraat Bankası’nın sunmuş olduğu krediye ilişkin bir takım şart vardır. Bunlardan biri kredi ödemeleri süresince bireylerden teminat talep edilmektir. Bir diğer şart ise yine kredi ödemeleri süresi boyunca bireylerin hayat sigortası yaptırmaları zorunlu tutulmaktadır. Hayat sigortasız ihtiyaç kredisi verilmemektedir.

20.000 İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı

48 ay vadeli ödeme planı ile 20 bin TL tutarında Ziraat Bankası’ndan ihtiyaç kredisi alan kişilerin aylık ödemeleri gereken kredi taksit tutarı 590,51 TL olmaktadır. Uygulanan faiz oranı yüzde 1,27 oranında, yıllık maliyet oranı ise yüzde 20,2527 oranında olmaktadır. Banka kredi tutarının binde beşi kadar kredi tahsis ücreti, bu ücretin yüzde 5’i kadar BSMV, yüzde 15’i kadar da KKDF almaktadır. Kredi tahsis ücreti 100 TL’ye tekabül edip, hayat sigortası ödemeleri ise kişi özelinde değişmektedir.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları 31 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.ziraatbank.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.