Şekerbank’tan Emeklilere Özel 450 TL Promosyon, 50 TL Bonus!

Şekerbank’tan yeni emekli olacak vatandaşlara müjdeli haber geldi.

SGK ile emekli maaşlarının ödenmesi kapsamında imzaladığı protokole ilişkin olarak Şekerbank, yeni emekli olan vatandaşların ilk aylıkları ile emekli ikramiyesi ödemesi verecek.

450 TL Promosyona Ek 50 TL Bonus

1 Ağustos 2017 Salı gününden sonra emekli olan vatandaşlar için SGK ile imzaladığı protokole ilişkin olarak Şekerbank, aylık ile emekli ikramiyesi ödemeleri için destek olacak. Emekli maaşını Şekerbank’tan almak için başvuru yapanlar 450 Türk Lirası değerinde nakit promosyondan faydalanabilecek. Aynı zamanda da Şeker Bonus Kartından 2 tane otomatik ödeme talimatı veren vatandaşlar da ek olarak 50 Türk Lirası değerinde bonus alabilecekler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şekerbank Bireysel Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Şekerbank şubelerinin yüzde 70’lik kısmının Anadolu’da bulunduğunu, 71 il ile yaklaşık olarak 100 tane merkez dışı ilçelerde de şubelerinin olduğunu, geniş bir ağ ile hizmet verdiklerini söyledi.

Şubelerden ve ATM’lerden Masrafsız Çekim

Emeklilere özel avantajlı fırsatlar sunduklarını söyleyen Ertürk, SGK ile anlaşma yaptıklarını, bu anlaşmayla yeni emekli olan vatandaşların aylıklarını kendi bankalarından almaları halinde tüm emekli maaş müşterilerinde de olduğu gibi şubelerden ve ATM’lerinden masrafsız bir şekilde maaşların alınabileceğini, yine benzer şekilde aylıkların günlük limiti geçmemek suretiyle diğer bankaların ATM’lerinden de masrafsız çekim yapabileceklerini söyledi.

Sağlık Problemi Olanların Maaşları Eve Teslim

Emekli maaş müşterilerinin aynı zamanda da mobil, internet ya da çağrı merkezi kanalı ile gerçekleştirdikleri havale ve EFT işlemlerini de ücretiz bir şekilde yapabileceklerini söyleyen Ertürk, sağlık problemleri olan emekli maaş müşterinin sağlık raporlarını göstermeleri durumunda da maaşların eve teslim edildiğini söyledi.