Şekerbank’tan 10 Yıl Vadeli Konut Kredisi!

Şekerbank, düzenlediği “Sizi Ev Sahibi Yapan Konut Kredisi” ile birlikte sahip olmak adına hayalini kurduğunuz konut için gerekli olan nakit desteğini sağlıyor.

Şekerbank, düzenlediği konut kredisi kampanyası ile birlikte 120 aya varan vade seçeneklerinden bütçeni için en uygun olanını tercih ederek, adeta kira öder gibi ev sahibi olmanıza olanak sağlıyor. Türkiye’nin genellikle tarımsal faaliyetlerinde kredi kullandırması ile tanınan bankası olan Şekerbank, 120 ay vade seçeneği kampanyası ile birlikte, hayalini kurduğunuz ev için gerekli finansmanı size sunuyor.

Ön kefil şartı aramayan Şekerbank konut kredisi başvurusu aşamasında satın alacağınız konut üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek gerekli olan teminatı sağlıyor. 120 aya kadar vadelendirilebilen konut kredisi, aynı zamanda Kredi Tahsis Ücreti, Kredili Hayat Sigortası, Zorunlu Deprem Sigortası, Ekspertiz Ücreti gibi masraflarınızı da kredi süreciniz boyunca vadelendirmenize olanak sağlıyor.

Ekspertiz değerinin maksimum yüzde 80’ine kadar kullanılabilecek bir kredi türü olan Şekerbank konut kredisi ile birlikte ödemelerinizi 120 aya kadar vadelendirerek, kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz. Satın alacağınız konuta ait tapu fotokopisi, T. C. vatandaşlık numaranızı gösteren nüfus cüzdanınız ya da denginde bir belge, güncel ikâmet adresinizi gösteren bir elektrik, su, doğal gaz ya da sabit telefon faturasına ait fotokopi ve çalışma durumunuza göre düzenlenmiş, güncel bir gelir belgesi ile birlikte size en yakın Şekerbank Şubesine giderek, konut kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilir, ev sahibi olma yolundaki en önemli adımlardan bir tanesini atabilirsiniz.

Şekerbank, konut kredisi temini aşamasında aylık yüzde 1,20 oranında faiz uygulaması yapıyor.