Acil Nakit İhtiyaçlarına Çözüm: Halkbank Mini Kredi!

Halkbank, düzenlediği Mini Kredi kampanyası vasıtasında, hızlı bir şekilde geri ödemesini gerçekleştirebileceğiniz, düşük tutarlı ve düşük faiz oranları ihtiyaç kredisi ürünü sunuyor.

Halkbank tarafından düzenlenen KrediMini kampanyası vasıtasıyla tüm nakit ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. 5.000 Türk Lirası’na kadar temin edilebilen mini ihtiyaç kredisi için maksimum belirlenebilecek vade süresi de 10 ay olarak tanımlanmış durumda. Hem ihtiyacınızı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak, hem de düşük faiz oranlarıyla geri ödemenizi gerçekleştirmek için kısa vadeli bir kredi kampanyası düzenleyen Halkbank, kredi başvurusu aşamasında herhangi bir kefil talebinde bulunmuyor.

Halkbank’tan 5.000 TL Mini Kredi Ödeme Planı

Halkbank’tan temin edeceğiniz 5 bin Türk Lirası tutarındaki Mini İhtiyaç Kredisi kampanyası dahilinde, ödeme planınızı 10 ay vade seçeneği ile oluşturursanız, banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,29 olurken, aynı zamanda 26,25 Türk Lirası tutarında kredi tahsis ücreti tahsil edilecektir. Bu bilgiler ışığında oluşturulacak ödeme planında yapılacak aylık kredi ödemesi tutarı da 543,55 Türk Lirası’na denk gelecek olup, yıllık toplam maliyet oranı da yüzde 21,6650 olarak kayıtlara geçecektir.

Halkbank tarafından düzenlenmiş olan ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabilmek adına yanınıza nüfus cüzdanınızı, gelir belgenizi ve ikâmet ettiğiniz adresinizi doğrulayan belgenizi alarak size en yakın Halkbank şubesinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Halkbank tarafından düzenlenen Mini İhtiyaç Kredisi kapsamındaki ihtiyaç kredisi ürünü için bu bilgiler, 27 Ocak 2018 tarihinde, aşağıda yer alan bağlatı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.halkbank.com.tr/4521-kredimini

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, Türk bankaları tarafından düzenlenen kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.