Burgan Bank Taşıt Kredisi’nde Kampanya!

Burgan Bank, düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile birlikte sıfır kilometre otomobil alımlarınızda satın alacağınız otomobilin sahip olduğu proforma fatura değerinin yüzde 75’ine kadar, ikinci el otomobil alımlarınızda ise yine satın alacağınız otomobilin sahip olduğu kasko değerinin yüzde 60’ına kadar taşıt kredisi olanağı sağlıyor.

Özelikle mevduat ürünleri alanında düzenlediği kampanyalar ile her gün daha da genişleyen bir müşteri portföyüne sahip olan Burgan Bank, her ay eşit tutarda taksitler ödeyerek temin edebileceğiniz taşıt kredisi ile birlikte hayalini kurduğunuz otomobile sahip olmanıza olanak sağlıyor.

Kredi başvurusu aşamasında satın alacağınız otomobile ait ikinci el bir otomobil ise ruhsat, sıfır kilometre bir otomobilse de proforma faturası talep eden Burgan Bank, aynı zamanda nüfus cüzdanınız ya da denginde bir belge, maaş bordrosu, maaş cüzdanı, SGK dökümü, vergi levhası gibi gelir durumunuzu gösteren bir belge, ikâmet adresinizi gösteren (Burgan Bank müşterisi olmayanlar için geçerlidir.) son 3 ay içerisinde düzenlenmiş elektrik, su, doğal gaz veya sabit telefon faturalarından herhangi bir tanesinin yanınızda olmasını talep ediyor.

Temin edeceğiniz taşıt kredisini 48 aya kadar vadelendirerek rahat bir ödeme planı oluşturmanıza olanak sağlayan Burgan Bank, kredi temini aşamasında sizden herhangi bir kefil talebinde bulunmuyor. Teminat olarak Kredili Hayat Sigortası, Kasko, Zorunlu Trafik Sigortası ve satın alınacak otomobil üzerine gerçekleştirilen rehin tesisini kabul eden Burgan Bank, ikinci el otomobil alımlarınızda 3 yaşına kadar olan otomobiller için ihtiyaç duyduğunuz finansman desteğini sağlıyor.

Siz de hemen size en yakın Burgan Bank şubesini, gerekli belgeler ile birlikte ziyaret ederek taşıt kredisi başvurusu gerçekleştirebilir, hayalinizdeki otomobile sahip olmak için kredinizi temin edebilirsiniz.