Özel Sektör Çalışanlarına 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Halkbank’tan!

Halkbank, özel sektör çalışanlarının bireysel harcamaları için ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Uygun faiz oranları ile müşterilerinin aylık gelirlerine uygun ihtiyaç kredisi ödeme planları hazırlayan Halkbank, 48 ay vadeye kadar ödeme planı hazırlayıp, sunuyor.  Düzenlenen kampanya için uygulanan faiz oranları yüzde 1,30’dan başlıyor. Faiz oranları müşterilerin kredi dosya masrafı ödemelerini yapmalarına ya da yapmamalarına göre değişkenlik gösteriyor. Masrafsız ihtiyaç kredisinde uygulanan faiz oranı yüzde 1,35 olurken, masraflarını ödeyenler için uygulanan faiz oranı ise yüzde 1,30 olarak belirlenmiştir.

Yıllık toplam maliyet oranı hesaplanırken, faiz, tahsis ücreti ve tüm vergiler dahil ediliyor. Tahsis ücreti alınan kredi miktarının yüzde 0,5’i kadar olup, bu ücrete banka sigorta muamele vergisi de dahil ediliyor. Özel sektör çalışanları için düzenlenen finansmandan yararlanacakların Halkbank’tan en az kredi taksit tutarı kadar kredili mevduat hesabı açtırmaları gerekip, aynı zamanda da hayat sigortası yaptırmaları gerekmektedir. Hayat sigortasının ödemeleri kişi özelinde değişip, ortalama olarak 156 TL alınmaktadır. Kredi başvuruları ise sadece banka şubelerinden yapılmaktadır.

50.000 TL İhtiyaç Kredisi

4 yıl vadeli ödeme planı ile 50 bin TL tutarında Halkbank’tan ihtiyaç kredisi temin eden kişilerin kredi masraflarını ödemeleri durumunda aylık kredi taksit tutarı 1487,63 TL, yıllık maliyet oranı yüzde 20,7664’e tekabül etmektedir. Ancak masrafları ödemeyenlerin aylık kredi taksit tutarı 1506,44 TL, yıllık maliyet oranı ise yüzde 21,2691’e tekabül etmektedir.

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası faiz oranları 28 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2743

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.