Kuveyt Türk Katılım Bankası 100.000 TL Konut Kredisi

Ülkemizin katılım bankalarından biri olan Kuveyt Türk Katılım Bankası, müşterilerine özel uygun faiz oranları ve uzun vade süresi ile konut kredisi imkanı sunuyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası konut kredisinde aylık bazda yüzde 1,03’ten başlayan faiz oranları uyguluyor. 3 ile 120 ay vadeye kadar müşterilerine kredi ödeme planı seçenekleri sunan Kuveyt Türk, müşterilerinin hayallerinizi kurduğu evlere sahip olmalarına yardımcı oluyor.

Yıllardır kirada oturan, kendi evlerinde oturma planları kuran vatandaşların Kuveyt Türk’ün uygun faizli konut kredisi imkanından yararlanmaları için bankanın şubesine gidip başvuruda bulunmaları gerekiyor. Banka, müşterilerinin bütçelerine uygun olacak şekilde çeşitli ödeme çeşitleri sunuyor. Bunlardan biri sabit ödemeli konut kredisi. Sabit ödemeli konut kredisi ile vatandaşlar kendi belirledikleri ödeme tutarını her ay sabit olacak şekilde yapıyor. Düzensiz Ödemeli Konut Finansmanı, Kentsel Dönüşüm Finansmanı, Gurbetten Sılaya Konut Finansmanı başlıkları altında çeşitli pek çok ödeme planı seçenekleri sunan banka müşterilerini düşünüyor, müşteri odaklı çalışıyor. Kuveyt Türk bireylerin ihtiyaçları doğrultusunda  ve aylık gelirlerine doğru orantılı olacak şekilde ödeme planı seçmelerini talep ediyor.

Vatandaşların satın alacakları konuta bankanın belirlediği eksperler maddi değerini belirleyip, raporların belirtiyor, banka da eksperin belirlediği tutarın yüzde 80’lik payı kadar 3 ile 120 ay arasında değişen vade seçenekleri ile finansman imkanı tanıyor.

Örnek olarak 100 bin Türk Lirası finansman almak istediğinizde Kuveyt Türk aylık olarak yüzde 1,03 oranında faiz uyguluyor. Sabit ödemeli konut kredisinden faydalanmak isteyenler ise 100 bin Türk Lirası finansman için aylık olarak bin 455 Türk Lirası ödeme yapması gerekiyor. Başvuru için de satın alınacak olan evin tapu fotokopisi, kimlik kartı fotokopisi ve aylık gelir durumlarını gösteren bir belge ile Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın şubesine gidilip, yetkili kişilerle görüşülmesi gerekiyor.