TOKİ Artık Makine Üreticilerini de Destekleyecek

Ak Parti Denizli Milletvekili olan Şahin Tin bir açıklama bulunarak, önceki gün Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan’ı makamında ziyaret ettiğini, Denizli’de Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması planlanan alan ve işyerlerinin inşası hakkında istişare ettiklerini ve hatta TOKİ Başkanı Turan’dan destek sözü aldıklarını dile getirdi.

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TOKİ Başkanı Mehmet Turan’ı makamında ziyaret ederek, planlaması ve yatırımı devam etmekte olan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını belirtti.  Denizli’de kurulması hedeflenen Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi üzerine değerlendirmelerde de bulunulduğuna değinen Şahin Tin, bu konu hakkında TOKİ Başkanı ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini anlattı. İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulacak alan hakkında ve belirlenen bu alana yapılacak olan işyerleri hakkında nasıl ve ne şekilde gerçekleştirileceğine dair istişarelerde bulunduklarını da dile getirdi.

Gerçekleştirdikleri görüşmede Denizli için hiçbir zaman desteğini esirgemeyen TOKİ Başkanı Mehmet Turan’ın bu projeye yönelik önerilere de açık olduğunu ve ne gerekiyorsa yapabilme gayreti içerisinde olacaklarını ve her zaman desteğe açık olduklarını dile getirdiğini belirtti.  Şahin Tin, bu süreç içerisinde TOKİ’nin öncelikle arazi için değil de makine ve ekipmanlar için destekte bulunmasını istediklerini belirtti. Çünkü her sektörde olduğu gibi bu makine sektöründe de amaçlarının öncelikle sanayicinin önünü açmak olduğunu açıklamalarına ekledi.

Denizli Milletvekili Şahin Tin ayrıca yapmış ziyaretin ardından yapmış olduğu açıklamada, Denizli’nin makine sektöründe önemli bir adım attığını ve ihtisas organize sanayi bölgesi kurularak sanayiciler için yatırım ortamının daha da iyileştirilmesi sağlanacağını dile getirdi.