TOKİ’den Yüzde 20 İndirim, Halkbank’tan Yüzde 0,99 Faizli Kredi Kampanyası!

18 Mayıs 2018 tarihine kadar sürecek olan TOKİ yüzde 20 indirimli kapama kampanyasından yararlanmak isteyenlere özel Halkbank avantajlı kredi seçeneği sunuyor.

TOKİ Yüzde 20 Kampanyası Detayları!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 24 Nisan tarihinde borcunu erkenden kapatmak isteyen, ev tapularını hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına özel yüzde 20 indirim kapama kampanyası düzenledi. Düzenlenen kampanya 18 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Bu avantajdan yararlanmak isteyenlerin ise 18 Mayıs’a kadar başvurularını yapmaları gerekecek. Kampanya kapsamından ise sadece satışları 2016 yılı sonuna kadar gerçekleştirmiş ve geri ödeme taksitleri Halkbank üzerinden yapılan konut ve iş yeri sahipleri faydalanabilecek. Bu kapsamda da Halkbank kredi kampanyası düzenledi.

Kampanyaya Özel Halkbank’tan Kredi Fırsatı!

Halkbank TOKİ kampanyasına özel düzenlenen kredi imkanından yararlanmak isteyenlere 120 aya varan ödeme seçenekleri sunuluyor. Kredi kampanyasında uygulanan faiz oranı ise yüzde 0,99 olarak belirlendi. Standart konut kredisi ve diğer tüketici kredi kampanyalarına göre uygun faiz oranları uygulayan banka, aynı zamanda da müşterilerine özel avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek, TOKİ indirim kampanyası ile bu sene çok sayıda ailenin borcunu erken kapatarak tapu sahibi olabileceğini, geleneksel hale gelen TOKİ indirim kampanyası ile çok sayıda ailenin hayaline kavuştuğunu, kampanyadan yararlanan müşterilerin yüzde 20 indirim TOKİ fırsatı ile daha rahat kredi seçenekleri temin edebildiğini söyledi. 80 yıllık süreçte her zaman müşterilerinin yanında olup, ihtiyaçlara özel kredi imkanları sunduklarını söyleyen Çödek, bankanın adına yakışan bir kampanya ile yeni bir imza atmaktan da mutluluk duyduklarını söyledi.