Kredilerini Halkbank’a Taşımak İsteyenlere Özel Dost Kredi Kampanyası!

Halkbank, diğer bankalardan kullanılan konut kredisini kendi bankasına taşıyan müşterilerine özel uygun faiz oranları ile kredi imkanı sağlayıp, Dost Kredi Kampanyası düzenledi.

Dost kredi kampanyası faiz oranları yüzde 1,09 ve yüzde 1,11’dir. 180 aya kadar ödeme seçeneği imkanları sağlayan banka, 120 aya kadar olan kredi ödemelerinde yüzde 1,09 oranında faiz ve 120 aydan 180 aya kadar olan ödemelerde yüzde 1,11 oranında faiz uygulamaktadır.

Avantajlı faiz oranları ve uygun vade süresi olan dost kredi kampanyasından yararlanmak isteyen bireylerin banka şubelerinde gitmeleri gerekmektedir. Bireylerden bir takım belgeler istenmektedir. Bunlar, kişilerin nüfus cüzdanları, aylık net gelirlerini gösteren gelir dokümanları, ikametgah adresi ve krediye konu olan gayrimenkulün belgeleridir.

Dost Kredi Kampanyası Ödeme Planı Örneği

Halkbank dost kredi kampanyası dahilinde 120 ay vadeli ödeme seçeneği ile 100 bin Türk Liralık finansmandan yararlanmak isteyen bireylerin aylık kredi ödemesi 805,75 TL olurken, uygulanan faiz oranı yüzde 1,09’dur. Banka, kampanya dahilinde herhangi bir ek masraf ücreti istememektedir. Kredi masrafsız olarak kullanılmaktadır. Sadece ekspertiz ücreti ile ipotek tesis ücreti alınmaktadır. Bu ücretler ise evin niteliklerine göre değişiklik göstermektedir.

Halkbank dost kredisi kampanyası faiz oranları 14.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2416

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.