Halkbank’tan Özel Sektör Çalışanlarına Masrafsız İhtiyaç Kredisi!

Halkbank, özel sektör çalışanlarına özel masrafsız, uygun faizli ve uzun vadeli ödemeler ile ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Halkbank’ın özel sektör çalışanlarına özel sunduğu ihtiyaçlara yönelik kredi kampanyası azami vade süresi 48 ay olup, ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,13 ve yüzde 1,19 olarak belirlenmiştir. Dosya masraflarını ödeme isteyen müşteriler yüzde 1,13 oranındaki faizin, masrafsız ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenler ise yüzde 1,19 oranındaki faizin ödemesini yapmaktadır.

Başvurular sadece bankanın şubelerinden gerçekleşmektedir. Başvuru esnasında banka müşterilerinden nüfus cüzdanları ile beraber maaş bordrolarını ya da iş yeri tarafından onaylanmış gelir belgelerini getirmelerini istemektedir. İkametgah belgesi de isteyen banka, maaşlarını kendi bankalarından alan müşterilerinden istememektedir.

Söz konusu kredi kampanyası sadece Halkbank’tan mevduat hesabı açtırıp hayat sigortası yapacak bireyler için geçerli olmaktadır.

48 Ay Vadeli 50.000 TL Ödeme Planı

Halkbank’tan 48 ay vadeli ödeme planıile 50 bin Türk Lirası alan bireyin kredi tahsis ücretini ödeyecek ise yüzde 1,13 oranında aylık faiz ödemesi gerçekleştirmektedir. Kredi tahsis ücreti ise 250 Türk Lirası, aylık kredi taksidi 1,424 Türk Lirası olmaktadır. Aynı vade ve kredi tutarından masrafsız yararlanmak isteyenlerin aylık faiz ödemesi yüzde 1,19 olup, kredi taksidi ise 1,446 Türk Lirası olmaktadır. 48 ay vadeli 50.000 TL’yi 35 yaşındaki bir erkek müşterisinin aldığını varsayarak sigorta hesaplaması yapılmıştır. Bu ücret 156 Türk Lirasıdır. Sigorta ücreti kişilerin cinsiyetlerinden yaşlarına, aldıkları kredi tutarından vade süresine kadar çeşitli kriterlere göre değişmektedir.

Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranları 10.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.