Türk Telekom ile PTT Arasındaki Anlaşma 5 Yıl Uzadı

Türk Telekom ile PTT arasında mobil iletişim kapsamında 2013 yılında başlayan Pttcell anlaşması 5 seneliğine uzatıldı.

2013 yılında başlayan mobil iletişim alanında Türk Telekom ile PTT arasındaki Pttcell anlaşması iş birliği ile uzatılması sebebi ile tanıtım etkinliği düzenlendi. Söz konusu tanıtım etkinliğine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da katılım gösterdi. Etkinlikte konuşma yapan PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, iyi hizmet veren iki önemli kurumun iş birliği ile ülkemizi bir ileriye taşımak için bir arada bulunulduğunu söyledi.

Öncesinden başlatılan iş birliğini daha ileriye taşıyabilmek için planların tekrardan gözden geçirildiğini ve yeni planların yapıldığını söyleyen Bozgeyik, Türkiye’nin 2023 amaçlarını gerçekleştirebilmesi adına daha hızlı hareket ettiklerini söyledi.

Bozgeyik: Türkiye’nin Gururu ve Onuru Olmayı Sürdüreceğiz

Türk Telekom ile birlikte yapılan çalışmalar doğrultusunda yalnızca Pttcell ve gayrimenkul iş birliğinin kalmayacağını ifade eden Bozgeyik, ortaklığı ilerleyen dönemlerde  yapılan destekler ile birlikte bir sonraki noktalara taşıyacaklarını söyledi. Bozgeyik, iki dünya markası olarak Türkiye’nin gururu ve onarı olmayı sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Paul Doany, bunun iki şirket için çok önemli olduğunu, Pttcell’e katılan abone sayısının her geçen gün arttığını söyledi. Pttcell için 2013 yılında atılan imzaların 5 yıl daha uzatılacağını söyleyen Paul Doany, en önemli mobil sanal şebeke operatörü markalarından biri olmaya başladıklarını ifade etti.