Türk Telekom Müşterilerine Kötü Haber!

Türk telekom şirketi tarafından bir süredir gerçekleştirilen toplantılar sonrasında karar verildi. Karara göre kullanıcıları etkileyecek yeni bir zam yapılacağı belirtildi.

Türk Telekom şirketi tarafından bir süredir çeşitli kararların alınması için önemli toplantılar yapılıyordu. Bu toplantılar sonrasında yeni bir karar verildi. Verilen karara göre öncelikli olarak fiyat planlaması yapılması gerektiği belirtildi. Bütçe planlaması sonrasında yeni bir uygulamaya geçilmesi uygun görüldü. Alınan kararlar sonrasında müşterileri etkileyecek bir gündem oluşturulduğu belirtildi. 1 Temmuz tarihinden itibaren yeni fiyat tarifesine geçilmesine karar verildi. Hazırlanan yeni fiyat tarifesinin müşterileri sanıldığı kadar mutlu etmeyeceği belirtiliyor.

Tarifelerde yapılacak değişiklikler sonrasında fiyatların artırılmasına karar verildi. ancak bu konuda yapılan tüm açıklamalara ve ortaya atılan fiyat listelerine rağmen Türk Telekom şirketi tarafından bir açıklamanın yapılmaması dikkatlerden kaçmadı. Yeni fiyat tarifesinin zamlı olacağından dolayı kullanıcıları sanıldığı kadar mutlu etmeyeceği belirlendi. Şirketten yapılan resmi bir açıklama olmamasına rağmen bazı fiyat tarifeleri üzerinde yoğunlaşıldı. Ortaya atılan bazı iddialar sonrasında kotalı olan internetler için 2 liralık bir zammın yapılması planlanıyor. sınırsız olan internet tarifeleri için ise 7 liralık bir farkın ödenmesi muhtemel senaryolar arasında yer alıyor. Hazır günlük internet paketleri üzerinde de yeni bir zammın yapılmasına karar verildi. bu fiyat farkı da 2 lira olarak belirlendi.

Müşterilerin şimdiden yapılacak olan zamlar için tepkili oldukları ifade edildi. Zammın nedeni hakkında şirket tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. İlerleyen günlerde yapılacak olan açıklamalarda şirketin zam konusuna da değinmesi bekleniyor. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak zamlı fiyatlar şimdiden merak konusu oldu. Faturalarda ve tarifeli satışlarda fiyat farklarından zam oranının anlaşılması bekleniyor.