0 Km ve 2. El Otomobiller için 30.000 TL Taşıt Kredisi Fibabanka’dan

Fibabanka, hem yeni otomobil satın almak isteyen hem de ikinci el otomobil satın almak isteyen müşterilerine özel avantajlı faiz oranları ile taşıt kredisi sunuyor.

Fibabanka taşıt kredisi faiz oranları vadelere ve aracın 0 ve 2. el göre değişiyor. 0 araçlarda 3 ay ile 36 ay arasında yapılan taşıt kredisi ödeme planlarında yüzde 1,33 oranında faiz uygulanıyor. 36 ay ile 48 ay arasında yapılan ödeme planlarında ise yüzde 1,43 faiz uygulanıyor. İkinci el araçlarda ise yine 3 ay ile 36 ay arasındaki ödeme planlarında yüzde 1,43 oranında, 36 ay ile 48 ay arasındaki ödeme planlarında ise yüzde 1,53 oranında faiz uygulanıyor.

Ödeme planları maksimum 48 aya kadar düzenleniyor. 48 aydan fazla vadelendirme yapılmıyor. Fibabanka müşterilerinin bütçelerine en uygun ödeme planlarını düzenliyor. Kefilsiz olarak sunulan söz konusu kredi için gerçekleştirilecek olan başvurular banka şubelerinden yapılıyor.

Taşıt kredisi başvurusunda kişilerin nüfus cüzdanları, gelir belgeleri, satın alınan araç yeniyse proforma fatura, ikinci el ise ruhsat fotokopisi isteniyor.

30.000 TL Taşıt Kredisi

Fibabanka’dan 30 bin Türk Lirası tutarında taşıt kredisi alımında yeni araç alınacak ve 48 ay vadeli ödeme planı düzenlenecek ise aylık kredi ödemesi 922,40 Türk Lirası oluyor. Ancak aynı kredi tutarı 2. el araç için alınıp, aynı zamanda yine 48 ay vadeli ödeme planı düzenlenerek alındığında aylık kredi ödemesi 945,70 Türk Lirası oluyor.

Fibabanka Taşıt Kredisi faiz oranları 10 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/faiz-ucret-ve-komisyonlar/faiz-oranlari/bireysel-kredi-faiz-oranlari/tasit-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.