10 Yıl Vadeli 100.000 TL Konut Kredisi Odeabank’tan!

Ev sahibi olmak isteyen, daha güzel bir evin sahibi olmak isteyen, yatırımlarını ev alarak değerlendirmek isteyenlere uzman kadroları ve avantajlı faiz oranları ile Odeabank konut kredisi hizmeti veriyor.

Vade sürelerini uzun tutup, taksit tutarlarını düşük tutarak, müşterilerinin ödemelerde zorluk çekmemesi için olanak sağlayan Odeabank, ev sahibi olmayı kolaylaştıran çözümler sunuyor.

Odeabank 120 ay vadeli yani 10 yıl vadeli konut kredisi sunuyor. Aynı zamanda da çeşitli türlerde ödeme seçenekleri sunuyor. Müşteriler isterlerse ara ara ödemeler yapabilir ya da kendi ödeme planlarını kendileri belirleyebilir.

Krediye ilişkin olarak banka ipotek alıyor. Bireyler satın aldıkları evi ipotek için gösterebiliyor. Ayrıca tüm bireylerin gelirlerini belgeleyebiliyor olmaları gerekmektedir. Satın alınan ev ilk olarak eksper tarafından değerlendiriliyor. Oluşturulan ekspertiz raporunda evin değerinin yüzde 80’i kadar kredi veriliyor.

Odeabank 100.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

Eşit taksit ödemeli alınan 120 ay vadeli 100.000 TL Odeabank konut kredisinde uygulanan aylık efektif faiz oranı 1,0651’dir. Aylık konut kredisi taksidi bin 469,61’dir. Geriye ödenecek toplam kredi tutarı ise 176 bin 352,64’e tekabül eder. Yıllık efektif faiz oranı yüzde 13,5562’dir. Alınan tahsis ücreti ise 500 Türk Lirasıdır.

Odeabank konut kredisi faiz oranları 20 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/Sayfalar/hesaplama-araclari.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.