10 Yıl Vadeli 75.000 TL Konut Kredisi Odeabank’tan!

Türkiye ekonomisine daha fazla katma değer sağlama, büyüme performansını korumu hedefi ile 2017’de tüm bankacılık ihtiyaçlarında ilk akla gelen bankalardan biri olmak yoluyla ilerleyen Odeabank, ev sahibi olmak isteyen, ev almak için yeterli tutarda nakitleri olmayan müşterilerine 120 ay vadeli ödeme planı ile konut kredisi sunuyor.

Yüzde 1,4 oranında faiz uygulayan Odeabank, faiz oranlarında kredi tutarı, kredi vadesi gibi özelliklere göre değişkelik yapmamaktadır. Sabit faizli konut kredisi sunulur, 120 aya varan vade seçenekleri ile çeşitli ödeme seçenekleri imkanı tanınır.

Banka müşterilerine, indirimli, merdiven, değişken, ara ödemeli, transfer, ödemeye geç başla, masraflar dahil, ev değiştirene, yurt dışı yerleşiklere ve yüzde yüz konut kredisi kampanyalarına ek olarak kendi ödeme planını kendine belirle imkanını da sunmaktadır.

En uygun konut kredilerinden birini sunan Odeabank, müşterilerine en uygun ödeme planlarını düzenlemektedir. Başvurular banka şubelerinden yapılıp, başvuru sırasında kişilerden nüfus cüzdanları ile birlikte satın alacakları eve ait belgeler, ikametgah adresi ve gelir belgesi istenmektedir.

75.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

Odeabank konut kredisi kapsamında her ay eşit taksitli ödeme planı ile 120 ay vadeli 75 bin TL tutarında konut kredisi alan bir bireyin yüzde 1,4 faiz oranı ile aylık kredi taksit tutarı 1.293,99 TL, kredi sonunda ödenecek toplam tutar ise 155.279,16 TL’ye tekabül etmektedir. Odeabank konut kredisi dosya masrafları için müşterilerinden aldıkları kredi tutarının binde beşi kadar da kredi tahsis ücreti tahsil etmektedir. 75 bin TL için tahsis ücreti 375 TL olmaktadır.

Odeabank konut kredisi faiz oranları 29 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/Sayfalar/hesaplama-araclari.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.