ING Bank’tan 48 Ay Vadeli 50.000 TL Konut Kredisi!

ING Bank, yüzde 1,08’den başlayan faiz oranları ile müşterilerine en uygun konut kredisini sunuyor.

Konut kredisi faiz oranları kişilerin tercih ettiği ya da kişilere özel düzenlenen vade sürelerine değişiklik gösteriyor.

9 aya kadar olan ödeme planlarında yüzde 1,09 oranında, 9 aydan 72 aya kadar olan konut kredisi ödemelerinde yüzde 1,08 oranında,  72 ay ile 120 ay arasındaki konut kredisi ödeme planlarında ise yüzde 1,12 oranında faiz uygulanıyor. Yapılan dosya harcamaları için ise bir miktar ücret alınıyor. Alınan bu ücret tüm müşterilerden sadece bir defaya mahsus olmak üzere talep ediliyor. Tahsis ücreti konut kredisi tutarının binde beşine tekabül ediyor.

En uygun konut kredisini veren ING Bank, çeşitli türlerde ödeme planları oluşturuyor. Bunlardan biri her ay ödemeleri düzenli olsun isteyen, faiz oranları sabit kalsın isteyen müşteriler için eşit taksitli konut kredisidir. Diğer bir çeşit ise müşterilerin kendi istedikleri düzende ödeme planlarının oluşturulmasıdır. Bu kredi türüne eşit anapara ödemeli konut kredisi deniliyor. Diğer bir çeşidi ise artan yahut azalan taksitlerle ya da dönem dönem ödemelerle yapılan plandır.

ING Bank 48 Ay Vadeli 50.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

Eşit taksitli düzenlene 48 ay vadeli 50.000 TL konut kredisinde uygulanan faiz oranı yüzde 1,08’dir. Aylık ödenecek kredi miktarı 1.340,38 TL, geri ödenecek toplam konut kredisi tutarı ise 64 bin 338,35 TL olur. Tahsis ücreti 250 TL olur.

ING Bank konut kredisi faiz oranları 21 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/konut-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.