2. Evine Sahip Olmak İsteyenlere Özel Ödeme Planları ile Konut Kredisi Türkiye İş’ten!

Yeni ev sahibi olmak isteyen ancak mevcut durumda evleri olan, yeni ev almak için şuanda bulunan evlerini satışlarını yapmayı bekleyen müşterilerine özel konut kredisi sunan Türkiye İş Bankası, ekspertiz değerinin yüzde yüzüne kadar finansman desteği veriyor.

Evden Eve Ev Kredisi kampanyası düzenleyen Türkiye İş Bankası, müşterilerinin evlerini satabilmeleri için 6 aylık bir süre tanıyorlar. Bunun sonucunda kişiler hem satın almak istedikleri eve sahip olup hem de satmak istedikleri çok daha iyi şartlarda satabiliyorlar.

Konut kredisi imkanından faydalanarak ev sahibi olurken meydana gelen kredi tahsis ücreti, taşınır taşınmaz rehin ücreti, ekspertiz ücreti ve benzeri gibi ek masraflar bankanın sunduğu kredi kampanyasının faiz oranlardan yararlanılarak kredilendirme imkanı tanınıyor.

Konut kredisi taksitlerinin ödemelerinin tüm ödeme süresi boyunca değişmediği sabit faizli konut kredisine ek olarak Türkiye İş Bankası müşterilerinin bütçelerine uygun ödeme planları da düzenlemektedir.

Kredi faizinin bir kısmının katkı payı olarak ödenmesi durumunda indirimli konut kredisi, yapılan her ödemede eşit anapara ödemesi gerçekleştirilerek toplamda ödenen faizi azaltan eşit anapara ödemeli konut kredisi, düşük ya da yüksek ödemelerle başlayan ödeme planları ya da müşterilerin kendi belirledikleri dönemlerde yapılan esnek ödemeli balon ödemeli konut kredisi imkanı tanınıyor.

Konut kredisi faiz oranları yüzde 1,25’ten başlıyor. Tahsis ücreti kredi tutarının binde beşine tekabül ediyor.Ekspertiz ve taşınır taşınmaz tesis ücreti konuta göre değişiklik gösteriyor.

Türkiye İş Bankası konut kredisi faiz oranları 02.08.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/kredi-hesaplama/Sayfalar/kredi-hesaplama.aspx#Taksit_ev

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.