10 Yıl Vadeli Konut Kredisi Fibabanka’dan!

Fibabanka, 10 yıla kadar uzanan vade süresi ile sunduğu “Güzel Evim Konut Kredisi” kampanyası paketi ile konut kredisi kampanyası düzenledi.

Düzenlenen konut kredisi kampanyası ile Fibabanka, müşterilerini uzun vadelere kadar ödeme planı yapabilme imkanı ile ev sahibi yapmayı hedefliyor.

120 ay vadeli konut kredisi sunan Fibabanka, 500 bin Türk Lirasın kadar olan konut alımları için 3 ile 60 ay arasında yüzde 0,99 oranında, 61 ile 120 ay arasında yüzde 1,09 oranında faiz uygulamaktadır. Konut kredisi faiz oranları vadeye ve alınmak istenen kredi tutarına göre farklılık göstermektedir. 500 bin Türk Lirası ile 750 bin Türk Lirası arasındaki konut alımlarında faiz oranları farklıdır. Bu miktarlardaki 3 ile 60 ay arasındaki faizyüzde 1,03 ve 61 ile 120 ay arasındaki faiz yüzde 1,13 olarak belirlenmiştir.

Fibabanka konut kredisi faiz oranları krediyi ödeme süresi boyunca farklılık göstermemektedir. Kredi temini sadece Türk Lirası cinsinden yapılmaktadır. Kredi gerçek kişilerin kullanması durumunda BSMV ve KKDF’den muaflık söz konusudur. Müşteriler kendi ödeme planlarını kendileri oluşturabilmektedirler.  Bireyler kredilerini erken kapatmak ya da erken ödemek istediklerinde aldıkları toplam finansmanın yüzde 2’si kadar erken ödeme ücreti ödemeleri gerekmektedir. Banka teminat olarak konutları ipotek alır.

Anından konut kredisi başvurusu imkanı veren Fibabanka, internet şubesinden başvuru yapabilmek olanağı sağlamıştır. Ayrıca söz konusu kredi kapsamında müşterilerin DASK, konut ve hayat sigortası yaptırmaları gereklidir. 60 ay vadeli 100.000 TL konut kredisi alan 40 yaşında erkek müşterisini baza alarak hayat sigortasını hesaplayan banka, ücreti 420 TL olarak belirlemiştir.