Ödeme Planını Kendisi Oluşturmak İsteyenlere Özel Konut Kredisi Odeabank’tan!

Odeabank, ev sahibi olmak isteyen, ev satın almak için kredi almak ve sonrasında kredi ödeme planlarını kendi oluşturmak isteyenlere konut kredisi kampanyası düzenledi.

Ödeme Planını Kendin Belirle Mortgage başlığı altında uygun faiz ve uzun vadelerde müşterilerine en iyi hizmet sağlamak isteyen Odeabank, 10 yıla kadar ödeme imkanları sunuyor.

10 yıl yani 120 ay vadeli konut kredisi sunan banka vadelere göre değişen faiz oranları uyguluyor. 60 aya kadar yapılan planlarda yüzde 0,99 oranında, 60 ay ile 120 ay arasındaki planlarda ise yüzde 1,05 oranında faiz uygulanıyor.

Kefilsiz konut kredisi sunan Odeabank, hayat sigortası yapılmasını istemektedir. Hayat sigortası kişiye özel olup, hesaplamaları da değişmektedir. Kredi onayından sonra satın alınmak istenen ev eksper tarafından değerlendirilir ve ekspertiz raporu oluşturulur. Ekspertiz raporunda belirtilen evin değerine göre finansman tutarı belirlenir. Ayrıca satın alınan ev için ipotek kararı çıkar. İpotek ev kredisinin taksitleri sona erdiğinde kalkar. Ekspertiz ve ipotek için de banka ücret talep eder. Bu ücretler ise eve göre değişkenlik gösterir.

120 Ay Vadeli 150.000 TL Konut Kredisi

120 ay vadeli ödeme planı ile Odeabank’tan 150.000 TL konut kredisi almak isteyen ve ödeme planındaki aylık taksit tutarlarını da kendisi belirlemek isteyenler banka ile birebir görüşmelidirler. Bizde şimdi kredinin eşit taksitli alınması halinde ödenmesi gereken aylık taksit miktarlarını hesaplayacağız. Yüzde 1,05 faiz oranı ile 120.000 TL kredi için aylık kredi taksidi
2 bin 204,41 TL olmaktadır. Ancak unutulmaması gereken önemli bir husus vardır. Ödeme Planını Kendin Belirle Konut Kredisindeki en önemli faktörlerden birinci bireylerin aylık gelirleri, ikinci ise kredi notu olmaktadır.

Odeabank Ödeme Planını Kendin Belirle Konut Kredisi faiz oranı ve hesaplaması 22 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/Sayfalar/hesaplama-araclari.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.