Garanti Bankası’ndan 240 Ay Vadeli 75.000 TL Konut Kredisi!

Garanti Bankası, 240 aya kadar varan ödemeler ile sabit faizli konut kredisi kampanyası sunuyor.

Garanti Bankası konut kredisi yalnızca Türk Lirası cinsinden kullandırılıp, dolar, euro gibi yabancı para cinsinden kullandırıltmıyor. Müşterilerine en uygun konut kredisi ödeme planlarını sunan Garanti Bankası, sabit faizli oranlar ile vadelere, kredi tutarına ya da müşteri kredi notuna göre faizlerde değişiklik yapmıyor.

Kredinin vade süresinden önce kapatılması durumunda ise bir miktar müşterilerden ücret tahsil ediliyor. Kredinin erken kapatılması durumu geriye kalan vade süresi 36 ay ya da daha ise kredi tutarının yüzde 1’ine tekabül ederken, 36 aydan fazla olduğu zaman ise yüzde 2’si kadar ücret tahsil ediliyor.

Kefil talep edilen kullandırılan konut kredisinde başvuruları değerlendiren banka gerekli görmesi halinde kefil isteyebiliyor. Ayrıca satın alınan evin ekspertiz değerinin yalnızca yüzde 80’i kadar konut kredisi alınabiliyor. Daha fazla tutarlarda kredi almak için ek teminat gösterilmesi gerekiyor. Alınabilinecek maksimum konut kredisi tutarı ise 1.000.000 TL’dir.

Başvurular banka şubelerinden gerçekleşiyor. Başvuru sırasında bireylerden konuta aile belgeler haricinde nüfus cüzdanları ile beraber gelir dokümanlarını ve ikametgah adres belgeleri isteniyor.

Garanti Bankası 75.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı ve Detayları

Yüzde 1,25 oranında faiz uygulayan banka, aynı zamanda da sigortayı zorunlu tutmuyor. Sigorta yapılıp yapılmaması müşteri tercihine bırakılıyor.

240 ay vadeli 75.000 TL Konut Kredisi için aylık taksit tutarı 961,10 TL, geri ödenecek toplam kredi tutarı 230 bin 660,68 TL, toplam masraflar ise ortalama bin 285,00 TL oluyor. Toplam masrafların içine tahsis ücreti, taşınır taşınmaz rehin tesisi ücreti, ekspertiz ücreti, vergi ve fonlar dahil edilerek hesaplanmıştır.

Garanti Bankası  konut kredisi faiz oranı ve hesaplaması 16 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/mortgage/mortgage_urunleri/sabit_faizli.page?gbid2=200568#calcContent3=UID5c22c32

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.