QNB Finansbank’tan Konut Kredisi Kampanyaları!

2016’nın Ekim ayı döneminde ismi değişen, 30 yıldır ülkemize, vatandaşlarımıza en iyi hizmet vermek için performans gösteren QNB Finansbank, 6 farklı konut kredisi kampanyası ile müşterilerini hayal ettikleri evlere kavuşmalarına yardımcı oluyor.

QNB Finansbank, standart konut kredisi, evini değiştiren konut kredi, artan ve azalan ödeme planları ile konut kredisi, peşinat gösterilmeden yüzde yüz finansman verilen konut kredisi ve restorasyon gereken yahut yıkılması gereken yapılar için kentsel dönüşüm kredisi kampanyası düzenledi.

Kentsel dönüşüm kredisi hariç diğer konut kredisi kampanyalarında konut kredisi faiz oranlarını vadeye göre değiştiren banka, kentsel dönüşüm kredisinde faiz oranlarını tüm vade sürelerinde sabit tutmaktadır. 24 aya kadar yüzde 0,90 oranında, 25 aydan 60 aya kadar olan ödeme planlarında yüzde 0,93 oranında ve 61 aydan 120 aya kadar olan vadelendirmelerde yüzde 0,95 oranında faiz uygulaması yapan QNB Finansbank, kentsel dönüşüm kredisinde 120 aya kadar olan tüm kredi geri ödemelerinde yüzde 1,07 faiz oranı uygulamaktadır.

Kentsel dönüşüm kredisi kampanyasından 500 bin Türk Lirası üzerinden finansman desteği sağlayan QNB Finansbank, diğer konut kredisi kampanyalarında 500 bin Türk Lirasına kadar finansman vermektedir.

Gelir durumları iyi ve kötü olan, evini değiştirmek ya da yenilemek isteyen, taksitleri istediğini gibi planlamak isteyen tüm müşterilerine özel kampanyalar düzenleyen banka, tüm müşterilerine finansman desteği sağlamak, onlara yardımcı olmak ve herkesi ev sahibi yapmayı hedeflemektedir.

QNB Finansbank konut kredisi kampanyalarındaki faiz oranları 17.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.qnbfinansbank.com/popup/konut-kredisi-faiz-oranlari.aspx