Anadolubank’tan Sabit Faizli 5.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Anadolubank, müşterilerini tüm bireysel harcamaları için 48 ay vadeye kadar uzanan uygun ödeme planları ile ihtiyaç kredisi sunuyor.

Eğitim, sağlık ya da alışveriş, tatil gibi tüm bireysel harcamaları için sunulan ihtiyaç kredisi için uygulanan faiz oranı ise yüzde 1,57’dir. Sabit faizli ihtiyaç kredisi sunan Anadolubank, müşterilerinin aldıkları ihtiyaç kredisinin tutarına ya da vade süresine göre faiz oranlarında değişiklik yapmamaktadır.

Anadolubank’tan ihtiyaç  kredisi temin edecek bireylerin kredi teminatı kapsamında hem sigorta yaptırmaları zorunlu olup hem de kefil göstermeleri gerekmektedir. Sigorta ödemeleri kişi özelinde farklılık gösterip, kefillerin müşterilerden istenen belgeleri getirmeleri gerekmektedir.

Kredi başvuru banka şubelerinden yapılıp, başvuru sırasında kişilerin nüfus cüzdanlarını ya da sürücü belgelerini, gelir belgelerini, adres belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Aynı belgeleri kefillerinde getirmesi gerekip, banka müşterilerinden gerekli görmesi halinde ek belge de talep edebilmektedir.

5.000 TL İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı

Anadolubank’tan 5 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi alan ve 48 ay vadeli ödeme planı düzenlenen kişilerin aylık ödemeleri gereken kredi taksit tutarı 159,19  Türk Lirası, vade sonunda ödemeleri gereken toplam kredi tutarı ise 7 bin 640,90Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır. 5 bin TL için alınan tahsis ücreti ise 25 Türk Lirasıdır.

Anadolubank ihtiyaç kredisi faiz oranları 14 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://isube.anadolubank.com.tr/ibanking/open.html?firstPage=INDIVIDUAL_LOAN_RATES.js&loginPage=WEB_PAGE_LOGIN.guiml&language=tr

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.