120 Ay Vadeli Konut Kredisi Fibabanka’da

Fibabanka hayalindeki evi satın almak isteyenlere 10 yıla kadar uzayan vade seçenekleri ile birlikte konut kredisi ürününü sunuyor.

Kredi vade süresi boyunca uygulanacak olan konut kredisi faiz oranını sabit tutan Fibabanka, faiz değişimlerinden etkilenmeden konut kredinizi sabit taksitler ile ödeyerek kendi evinize sahip olmanıza olanak sağlıyor. Sadece Türk Lirası cinsinden temin edilebilen konut kredisinde maksimum vade süresi 120 ay olurken, bireysel yapılan konut kredisi başvurularında BSMV ve KKDF uygulaması gerçekleştirilmiyor.

Bütçenize özel olarak konut kredisi ödeme planı oluşturmanıza olanak sağlayan Fibabanka, konut kredisi başvurusu aşamasında ön kefil şartı sunmuyor.

Gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Fibabanka şubesinden konut kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Fibabanka Konut Kredisi Ödeme Planı ve Faiz Oranları

Fibabanka’dan hayalinizdeki ev için 100 bin Türk Lirası tutarında konut kredisi çekmeniz halinde banka tarafından 120 ay vade seçeneğinde uygulanacak aylık sabit konut kredisi faiz oranları yüzde 1,23 olurken ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı bin 598 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapacağınız miktar ise 191 bin 841,60 Türk Lirası’na tekabül etmektedir.

Bu kredi ödeme planı 6 Ekim Cuma günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilen bilgiler doğrultusunda hazırlanmıştır.

http://fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/konut-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi ürünleri hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilir; tercih ettiğiniz kredi için bankanın kredi başvurusu kanallarını kullanarak pratik bir şekilde kredinizi temin edebilirsiniz.