Vakıfbank’tan Bol Seçenekli Kış Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank tarafından düzenlenen Kış Kredisi kampanyası, oldukça bol seçenekleriyle vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarına çözüm oluyor.

Vakıfbank, düzenlediği Kış Kredisi kampanyası vasıtasıyla tüm nakit ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturuyor. 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde temin edilebilen ihtiyaç kredisi ürünü, avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranları eşliğinde ödeme planına sunuluyor. Kamu personellerine, özel sektör çalışanlarına ve emeklilere özel faiz oranları ile birlikte hazırlanan ödeme planları sayesinde, ödemelerinizi bütçenizi yormadan gerçekleştirebilirsiniz.

Kış Kredisi’nden faydalanmak için cep telefonunuzun SMS bölümüne girerek KREDI yazıp, bir boşluk bırakıp, T.C. kimlik numaranızı yazıp, boşluk bırakıp, aylık gelir miktarınızı yazarak 5724’e SMS olarak gönderebilirsiniz.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Ödeme Seçenekleri

Vakıfbank’tan temin edeceğiniz ihtiyaç kredisi ürünü için aylık eşit taksitli ödeme planı oluşturarak, yapacağınız ödemeleri önceden bilmenizi sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda artan taksitli ödeme planı ya da azalan taksitli ödeme planı yaparak, bütçenizin gidişatına yön verebilirsiniz.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi için ilk taksitinizi 3 ay erteleme yapabilirsiniz. Bu sayede kredinizin ilk kullanımı sonrasında hemen ödeme yapmak için beklemek durumunda kalmazsınız. Ödemelerinizi bütçenizi yormayacak şekilde 3 ayda bir eşit taksitli olacak şekilde de yapabileceğiniz gibi, son taksit balon ödemeli ve değişken taksitli olarak da Vakıfbank ihtiyaç kredisi ödeme planı talebinde bulunabilirsiniz.

Vakıfbank tarafından düzenlenen Kış Kredisi kapsamındaki ihtiyaç kredisi ürünü için bu bilgiler, 27 Ocak 2018 tarihinde, aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

http://vakifbank.com.tr/vakifbank-kis-kredisi.aspx?pageID=2517

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, Türk bankaları tarafından düzenlenen kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.