120 Ay Vadeli Konut Kredisi Odeabank’ta!

Odeabank, 10 yıla, yani 120 aya kadar uzanan uzun vade seçenekleri eşliğinde hayalini kurduğunuz konut için gerekli olan nakit desteğini, avantajlı faiz oranları ile temin ederek, adeta kira öder gibi kendi evinize sahip olmanıza olanak sağlıyor. İşte Odeabank tarafından sunulan konut kredisi kampanyasına dair tüm merak edilen detaylar!

Odeabank, 120 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile birlikte kira öder gibi kendi evinize sahip olmanıza olanak sağlıyor. Avantajlı faiz oranları ve gelir durumunuz için özel oluşturulmuş ödeme planları ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlayan Odeabank, konut kredisi için kefil talebinde de bulunmuyor.

Kefilsiz bir şekilde, sadece satın aldığınız konut üzerine ipotek tesisi gerçekleşitererek temin edebileceğiniz Odeabank konut kredisi ürünü ile birlikte hayallerinizi süsleyen evinize rahatlıkla sahip olabilirsiniz.

Odeabank, satın almak istediğiniz evin ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar konut kredisi kullanmanıza olanak sağlıyor.

Odebank 125 bin Türk Lirası Konut Kredisi İçin Ödeme Planı

Odeabank’tan 125 bin Türk Lİrası tutarında konut kredisi temin etmeniz ve ödeme planı için de 120 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde aylık uygulanacak sabit faiz oranı yüzde 1,05 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da bin 837 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu ödeme planı, 30 Temmuz 2017 tarihi itibariyle Kredi360 ziyaretçileri için aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/Sayfalar/hesaplama-araclari.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun krediler hakkında bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.