Garanti’den Bayrama Özel Kredi!

Garanti Bankası düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleri eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz kredi desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. İşte Garanti Bankası tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyasına dair merak edilen tüm detaylar!

Aylık yüzde 1,29’dan başlayan faiz oranları ile birlikte temin edilebilen bir kredi türü olan Garanti Bankası bayram kredisi, 48 aya varan vade seçenekleri eşliğinde rahatlıkla temin edilebiliyor. Uzun vade seçenekleri sayesinde rahat bir şekilde ödeme planı oluşturan Garanti Bankası, arzu ettiğiniz taktirde belirteceğiniz taksit tutarı ve tercih edeceğiniz vade süresine göre uzun dönemlerde ödeyebileceğiniz kredi paketini de özel olarak hazırlıyor.

Kredi tutarının yüzde 0,5’i kadar kredi tahsis ücreti talebinde bulunan Garanti Bankası, 75 bin Türk Lirası’na kadar olan ihtiyaçlarınız için bayram kredisi kampanyası düzenliyor. Size en yakın Garanti Bankası şubesinden rahatlıkla başvurarak temin edebileceğiniz bir kredi türü olan Garanti Bankası Bayram Kredisi için aynı zamanda Garanti Bankası’nın mevcut müşterisi iseniz internet bankacılığı, mobil bankacılık ya da müşteri hizmetleri üzerinden de kredi başvurunuzu rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

5 bin TL Bayram Kredisi

Bayram dönemini sorunsuz ve rahat bir şekilde geçirmek için Garanti Bankası’ndan temin edebileceğiniz bu kredi için 5 bin Türk Lirası tutarında bir kredi talebinde bulunmanız ve 48 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde aylık yüzde 1,29 oranında uygulanacak faiz uygulamasıyla 172 Türk Lirası tutarında eşit taksitler ile kredi ödeme planınızı oluşturabilirsiniz.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilirsiniz.