Abank’dan Hızlı Taşıt Kredisi!

Abank, düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile birlikte hızlı bir şekilde hayalinizdeki otomobile sahip olmanız adına ihtiyaç duyduğunuz maddi desteği uygun faiz oranları eşliğinde sağlıyor.

Hem sıfır kilometre otomobiller, hem de ikinci el otomobiller için rahatlıkla temin edilebilen Abank taşıt kredisi, 48 aya varan vade seçenekleri ile birlikte hayalini kurduğunuz otomobil için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini sağlıyor. Satın alacağınız otomobilin değerine göre belirlenen taşıt kredisi tutarı için sıfır kilometre otomobillerde proforma fatura değeri baz alınarak hesaplama yapılırken, ikinci el otomobillerde taşıt kredisi miktarı hesaplanırken otomobilin sahip olduğu kasko değeri baz alınıyor.

Otomobilin bahsi geçen değerinin ilk 50 bin Türk Lirası tutarındaki kısmı için yüzde 70 oranında kredi desteği sağlayan Abank, otomobil değerinin 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısmı için de yüzde 50 oranında kredi desteği sunuyor. Bu hesap ile birlikte 60 bin Türk Lirası tutarına tekabül eden bir otomobil için toplamda 50 bin lirasına kadar olan kısım için 35 bin Türk Lirası, 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısım için de 5 bin Türk Lirası olmak üzere toplamda 40 bin Türk Lirası tutarında bir kredi temin edebiliyorsunuz. Otomobil değeri 50 bin Türk Lirası’nın altında kalırsa, örneğin 40 bin Türk Lirası olursa da, temin edebileceğiniz maksimum kredi tutarı 28 bin Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Siz de hayalinizdeki otomobile kavuşmak için yanınıza otomobilinizin değerini belirleyen (proforma fatura ya da ruhsat fotokopisi) belgeye ek olarak gelir durumunuzu gösteren belgeler, kimlik numaranızı gösteren belgeler ve adresinizi teyit eden belgeler ile birlikte size en yakın Abank şubesine giderek taşıt kredisi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.