Vakıfbank’tan Bahara Özel 3 Ay Ertelemeli Taşıt Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank bahar döneminde çekeceğiniz taşıt kredisi ürünleri için oldukça avantajlı seçenekler sunuyor. Banka, çekeceğiniz kredi ürününü 48 aya kadar vadelendirme imkânı sunarken, ödeme planınızın ilk taksidini 3 ay ertelemenize ve ödeme planınızı aylık eşit taksit ödemeli veya 3 ayda 1 eşit taksit ödemeli olarak oluşturmanıza da olanak sağlıyor.

Türkiye’de hizmet veren kamu bankaları arasında önemli bir konuma sahip olan ve sahip olduğu müşteri portföyünü her geçen gün genişleten Vakıfbank, bahar döneminde araç sahibi olma hayalinizi gerçeğe bir adım daha yaklaştırıyor. 3 aydan 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde araç satın alma aşamasında ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini sağlayan banka, avantajlı taşıt kredisi faiz oranları sayesinde de ödemelerinizin bütçenizi yormayacak şekilde olmasına önem veriyor.

Vakıfbank taşıt kredisi başvurusu aşamasında kefil talebinde bulunmuyor. Kefilsiz taşıt kredisi çekmek için kredi notunuzun yeterli bir düzeyde olmasına, aylık sabit bir gelir miktarına sahip olmanız önem veren banka, kredi vade süresi boyunca da satın aldığınız taşıt üzerine rehin tesisi gerçekleştirerek, krediniz için gerekli olan teminatı sağlamış oluyor.

Vakıfbank 25.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

Vakıfbank’tan çekeceğiniz 25 bin Türk Lirası tutarındaki taşıt kredisi ürünü için 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunabilirsiniz. Banka, bu ödeme planı talebiniz için aylık ortalama yüzde 1,40 oranında taşıt kredisi faiz oranları ile işlem yaparken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da 762,90 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 8 Mayıs 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.