ABank’tan 150.000 TL Konut Kredisi!

Abank, kendi evine sahip olmak isteyenler için 120 ay vade seçeneği ile birlikte konut kredisi imkânı sağlıyor.

Alternatif Bank (Abank) 3 aydan 120 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile birlikte konut kredisi temin etmenize olanak sağlıyor. Avantajlı konut kredisi faiz oranları ile birlikte finansman desteği sunan ABank, kredi vade süresi boyunca Hayat Sigortası yapması gerekmektedir. Yaş, cinsiyet, kredi tutarına göre farklı tutarlarda hayat sigortası ücreti ekleyen Abank, sadece Türk Lirası cinsinden kredi temin edilmesine olanak sağlıyor.

Abank, yapacağınız kredi başvurusu için nüfus cüzdanı, adres teyit edici belge, çalışma durumuna göre hazırlanan gelir belgesi, satın alınacak gayrimenkul üzerine ipotek tesisi için tapu fotokopisinin yanınızda bulunmasını talep ediyor.

Gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Abank şubesini ziyaret ederek konut kredisi için başvurunuzu gerçekleştirebilir, ödemelerinizi 120 aya kadar vadelendirerek kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz.

Abank 150.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

ABank’tan 150 bin Türk Lirası tutarında konut kredisi temin etmeniz halinde 120 ay vade seçeneğinde banka tarafından uygulanacak aylık konut kredisi faiz oranları 1,35 olurken ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı 2 bin 531 Türk Lirası’na tekabül etmektedir.

Bu ödeme planı, 7 Ekim Cumartesi günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiş olup, Kredi360 ziyaretçileri için özel olarak hazırlanmıştır.

https://www.abank.com.tr/bireysel/krediler/konut-kredisi/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını göz atıp, ihtiyacınız ve bütçe durumunuza göre en uygun kredi ürünü hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.