Düşük Faizli Konut Kredisi Akbank’ta!

Akbank düzenlediği konut kredisi ürünü ile birlikte hayalini kurduğunuz ev için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini avantajlı konut kredisi faiz oranları ile birlikte konut kredisi olanağı sağlıyor.

Düşük faiz oranları ile birlikte konut kredisi imkânı sağlayan Akbank, aylık yüzde 1,11’den başlayan faiz oranları ile birlikte hayalini kurduğunuz eve sahip olmanıza olanağı sağlıyor. Aylık gelir miktarınıza uygun ödeme planları oluşturmanıza olanak sağlayan Akbank, ödemelerinizi 120 aya kadar vadelendirmenize olanak sağlıyor.

Akbank’tan temin edeceğiniz konut kredisi ürünleri için gerçekleştireceğiniz kredi başvurusu aşamasında yanınızda nüfus cüzdanınızı veya sürücü belgenizi, aylık gelir miktarınızı gösteren gelir belgenizi, ikâmet ettiğiniz adresi gösteren belgeyi ve satın almak istediğiniz eve ait tapunun fotokopisini bulundurmanız gerekiyor. Gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Akbank şubesi üzerinden kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

100.000 TL Konut Kredisi Faiz Oranları ve Ödeme Planı

Akbank’tan 100 bin Türk Lirası tutarında konut kredisi temin etmeniz halinde, bu konut kredisi için banka tarafından uygulanacak aylık sabit konut kredisi faiz oranları yüzde 1,11 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarları da bin 512,04 Türk Lirası’na tekabül ederken toplam geri ödeme yapacağınız miktar ise 182 bin 811 Türk Lirası’na tekabül etmektedir.

Bu ödeme planı 5 Ekim 2017 tarihi itibariyle aşağıda  yer alan bağlantı vasıtası ile Kredi360 ziyaretçileri için özel olarak hazırlanmıştır.

http://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/Konut-Kredisi-Kampanyasi.aspx

Aynı zamanda Kredi360’ta yer alan krediler kategorisini ziyaret edip, bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi alabilir, ihtiyacınız ve bütçeniz için en uygun kredi türleri hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.