ABank’tan Yüzde 1,37’dan Başlayan Faizlerle Kefilsiz Taşıt Kredisi!

ABank, en az 3 ay en fazla da 48 ay vadelendirme imkanı ile müşterilerine uygun faizli taşıt kredisi sunuyor.

ABank taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,37 ile yüzde 1,50 arasında değişiklik gösteriyor. Söz konusu değişiklikler taşıt kredisi ödeme planı süresine bağlı olmaktadır. 3 aya kadar olan vadelendirmelerde yüzde 1,50 oranında, 3 aydan 6 aya kadar olan vadelendirmelerde yüzde 1,48 oranında, 6 aydan 12 aya kadar olan vadelendirmelerde yüzde 1,45 oranında, 12 aydan 15 aya kadar yüzde 1,43 oranında, 15 aydan 18 aya kadar yüzde 1,42 oranında, 18 aydan 21 aya kadar yüzde 1,39 oranında, 21 aydan 42 aya kadar yüzde 1,37 oranında, 42 aydan 48 aya kadar ise yüzde 1,38 oranında faiz uygulanmaktadır.

ABank taşıt kredisi kullanımlarında krediye konu olan aracın üzerine teminat için ipotek tesisi koyar. Toplam borç sona erene kadar araç satılamaz, borç bittiğinde araç üzerindeki ipotek kalkar.

Kefilsiz taşıt kredisi sunulur. Ancak kredi değerlendirmesi sonucunda ABank kefil talep edebilir. Kefil istenmesi halinde bireylerden kredi kapsamında istenilen belgeler istenir. Bunlar; kişinin T.C. kimlik numarasının bulunduğu nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve ikametgah belgesidir.

İkinci el taşıt alımları için kredi kullanmak isteyen bireylere taşıt yaşı kriteri vardır. Yani 5 yaş ve üzerinde araç alımları için ABank’tan taşıt kredisi kullanamazsınız. Vergi ve fonlar kapsamında yüzde 15 oranında KKDF ile yüzde  5 oranında BSMV ücreti temin edilir. Ayrıca sigorta yaptırmanız istenir. Bu sigortalar Hayat sigortası, kasko ve trafik sigortasıdır. Bunların ücretleri ise değişkendir. Hayat sigortası kişi özelinde, kasko ve trafik sigortası ise aracın markasına, modeline, yılına vb. gibi niteliklere göre değişir.

ABank taşıt kredisi faiz oranları 29 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.abank.com.tr/bireysel/faiz-oranlari/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.