Abank’tan Uygun Faizli Taşıt Kredisi

ABank (Alternatif Bank) düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile birlikte hayalini kurduğunuz otomobile sahip olmanız için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini sağlıyor.

Hem sıfır kilometre otomobiller, hem de ikinci el otomobillerin alımında kullanabileceğiniz taşıt kredisi, Abank’ın size en yakın şubesine giderek başvuru yaparak temin edebileceğiniz kolaylıkta sunuluyor. Başvuru aşamasında herhangi bir kefil şartı talep etmeyen ABank, satın alacağınız otomobil üzerine rehin tesisi gerçekleştirerek taşıt krediniz için gerekli olan teminatı sağlıyor.

Hem tüm sıfır kilometre araçlar, hem de 5 yaşına kadar olan ikinci el otomobillerin satın alımında temin edebileceğiniz bir kredi türü olan Abank taşıt kredisi, en az 3 ay, en fazla 48 aya kadar vadelendirilerek kolay bir ödeme planı ile sunuluyor.

Sadece Türk Lirası cinsinden temin edilebilen Abank Taşıt Kredisi, kredi teminatı için satın alacağınız otomobil üzerine rehin tesisi dışında Kredili Hayat Sigortası, Kasko ve Zorunlu Trafik Sigortası konularında da taleplerde bulunuyor. Yaşınız, cinsiyetiniz ve kredi tutarınıza göre değişen hayat sigortası ücreti ile satın alacağınız otomobilin modeli, markası ve model yılına göre değine Zorunlu Trafik Sigortası için de ABank’ın sunduğu hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Abank, taşıt kredisi başvurusu aşamasında yanınızda mutlaka vatandaşlık numaranızı gösteren nüfus cüzdanınız ya da denginde bir belge, adres teyitinizi gerçekleştirmek için bir belge, gelir belgeniz, satın alacağınız otomobil sıfır kilometre ise proforma faturası, ikinci el bir otomobilse de ruhsat fotokopisinin yanınızda bulunmasını talep ediyor.

Siz de talep edilen belgeler ile birlikte size en yakın Abank şubesini ziyaret ederek hayalinizdeki otomobile kavuşmak için ihtiyaç duyduğunuz taşıt kredisi temin edebilirsiniz.