Yapı Kredi’den 48 Ay Vadeli 60.000 TL Taşıt Kredisi Fırsatı

Yapı Kredi Bankası’nın düzenlediği taşıt kredisi kampanyası sayesinde aylık düşük miktarlarda ödemeler yaparak hayalini kurduğunuz otomobile rahatlıkla sahip olabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası, hayalinizi süsleyen hem sıfır kilometre otomobiller, hem de ikinci el otomobiller için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. Banka, 48 aya kadar uzayan vade seçeneklerinden bütçeniz için en uygun olanını tercih ederek taşıt kredisi ödeme planı oluşturmanıza olanak sağlıyor.

Yapı Kredi Taşıt Kredisi Başvuru Evrakları

Yapı Kredi Bankası’na taşıt kredisi başvurusu yaparken yanınızda mutlaka nüfus cüzdanınızın ya da sürücü belgenizin bulunması gerekiyor. Son 2 ay içerisinde adınıza düzenlenmiş elektrik, su, doğalgaz ya da telefon faturanızı da ikâmet ettiğiniz adresi göstermek adına yanınızda bulundurmanız gerekirken, çalışma durumunuza göre düzenlenmiş gelir belgeniz de kredi başvurusu aşamasında yanınızda bulunması gereken belgeler arasında yer alıyor. Aynı zamanda ikinci el araç alımı için satın alacağınız aracın ruhsat fotokopisinin yanınızda bulunması gerekirken, sıfır km otomobil alımlarında da proforma faturanın yanınızda bulunması gerekiyor.

Yapı Kredi Bankası 60.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

Yapı Kredi Bankası’ndan çekeceğiniz 60 bin Türk Lirası tutarındaki taşıt kredisi ürünü için 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talep etmeniz halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 2,09 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 2 bin 163,71 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 1 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/tasit-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.