Akbank’tan Anında 3.000 TL İhtiyaç Kredisi

Akbank, müşterilerine özel anında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Akbank Direkt Kredi kampanyası düzenledi.

Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,65’den başlamaktadır. Uygun faizli ihtiyaç kredisi sunan Akbank, 48 ay vadeli ödeme imkanı sağlamaktadır.

Anında ihtiyaç kredisi başvurusu yapanları için 25 bin Türk Lirası finansman sınırı koyan banka, aynı zamanda kampanya koşullarında değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Akbank direkt kredi kampanyası ile müşteriler bankaya gitmeden bulundukları yerden başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. Anında başvurularda belge, imza gerektirmez. Söz konusu kredi kampanyası Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve Akbank Direkt şifresi olan müşteriler geçerli olmaktadır. Kredinin onaylayıp onaylamaması bankanın nihai kararına bağlı olmaktadır. Ayrıca gerekli görülmesi durumlarında ise bazı bir takım belgeler istenebilmektedir.

Düzenlenen kredi ödeme planları kişinin aylık kazandığı kazancın yüzde 50’sinden fazla olmayacak şekilde planlanır.

Kredi başvurusunda kefil talebinde bulunulmaz. Ancak yine bazı durumlarda kefil istenebilir.

Akbank direkt kredi kampanyasından yararlanmak için banka şubelerine giden bireylerden nüfus cüzdanları, gelir belgeleri, ikametgah belgeleri istenmektedir.

Anında 3.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Anında ihtiyaç kredisi kapsamında 48 ay vadeli 3 bin Türk Lirası kredi alındığı zaman faiz  oranı yüzde 1,65 olmaktadır. Aylık kredi taksidi 97,41 Türk Lirasına tekabül etmektedir.Efektif yıllık faiz oranı ise yüzde 26,8931 olmaktadır.

Bu ödeme planı, 11 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://webapp.akbank.com/DirektKredi/EntryPoint.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.