Akbank’tan Evlenen Çiftlere Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Akbank, evlenenlere özel düğün masrafları, beyaz eşya alımı, balayı ve benzeri gibi nakit gereksinimleri için ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Tüm müşterileri bütün isteklerini, nakit ihtiyaçlarını kolay bir şekilde karşılayabilsin diye kişiye özel ödeme planı imkanı sağlayan Akbank, uygun faizli ihtiyaç kredisi sunuyor.

Akbank müşteri olmayanların da aynı faiz ve vade sürelerinden yararlanabildiği söz konusu ihtiyaç kredisine başvuru yapmak için banka şubelerinde nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve ikametgah belgesinin de alınıp gidilmesi gerekiyor.

Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,45’ten başlıyor. Azami vade süresi ise 48 ay olarak belirlenmiştir.

48 ay vadeli 20 bin Türk Lirası tutarında Akbank ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenlerin ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,45’tir. Alınan tüm kredi tutarları ve vade süreleri için uygulanan faiz oranı aynıdır. Söz konusu kredi için aylık taksit tutarı ise 618,02 Türk Lirası, kredi tahsis ücreti ise 100 Türk Lirası olmaktadır. Sigorta yapılması zorunlu olmayıp, kişiye özel olarak bırakılmıştır. Sigorta yaptırmak isteyenlerin ödeyecekleri tutar müşterilerin yaşlarına, cinsiyetlerine, aldıkları kredi tutarına ve benzeri gibi kriterlere göre değişmektedir.

Akbank’ın evlenen özel sunduğu ihtiyaç kredisi faiz oranları 11.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.akbank.com/tr-tr/urunler/Sayfalar/Akbank-Ihtiyac-Kredisi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.