120 Ay Vadeli 50.000 TL Akbank Konut Kredisi

Eğer nakit paranız yoksa ev almanın çok zorlaştığı son dönemlerde bankalar kendi müşterisi olan ya da olmayan tüm müşterilere uygun ödemeli konut kredisi kampanyaları düzenliyorlar.

Konut kredisi faiz oranlarına bakıldığı zaman banka özelinde değişiklik gösterdiğini görüyoruz. Benzer şekilde bazı bankalar kefil isterken, bazıları istemeyebiliyor. En uygun konut kredisi veren bankayı bulabilmek için detaylı bir araştırma yapılması gerekiyor. Ayrıca konut kredi özelliklerine bakılırken aylık bütçelerinizi de göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

Akbank’da bu kapsamda müşterilerinin aylık gelirlerine uygun ödeme planları ile konut kredisi sunuyor. 120 vadeli konut kredisi ile müşterilerinin aylık kazançlarının yüzde 50’sini geçmeyen aylık kredi ödemesi planı yapan Akbank, sadece 18 yaşından büyük ve aylık kazançlarını belgeleyebilen müşterilerine konut kredisi imkanı sağlıyor.

Akbank konut kredisi başvurusunda ise eve ait evraklar, kişinin nüfus cüzdanı ve gelir belgesi talep ediliyor. Kredi değerlendirmesi yapıldıktan sonra ikametgah belgesi de istenebiliyor.

120  ay vadeli 50 bin Türk Lirası tutarında Akbank konut kredisinden yararlanmak isteyenlerin aylık ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,11 oluyor. Konut kredisi faiz oranları yüzde 1,11’den olup, sabit olmaktadır. Aylık konut kredisi taksidi ise 756,02 Türk Lirasına tekabül ediyor.

Müşterilerden krediye ilişkin ek masraflar tahsil ediliyor. Bunlar ekspertiz, ipotek tesisi ve kredi tahsis ücretidir. Tahsis ücreti hariç diğer ücretler konuta göre değişiyor. Tahsis ücreti kredinin binde beşi kadar olup, bir kez alınıyor.

Akbank konut kredisi faiz oranları 29.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.