Akbank’tan Hızlı Onaylanan 7.500 TL İhtiyaç Kredisi!

Akbank hayata geçirdiği Kredim Akbank’ta kampanyası ile birlikte tüm nakit ihtiyaçlarınızı avantajlı faiz oranları ve 48 aya kadar uzayan vade seçenekleriyle çözüme kavuşturmanıza olanak sağlıyor.

Akbank’ın hayata geçirdiği Kredim Akbank’ta ihtiyaç kredisi kampanyası sayesinde tüm nakit ihtiyaçlarınızı avantajlı bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Bankanın sunduğu aylık yüzde 1,43’ten başlayan ihtiyaç kredisi faiz oranları ile birlikte temin edebileceğiniz Akbank ihtiyaç kredisinde, ödemelerinizi 48 aya kadar vadelendirebilirsiniz.

Online Kredi Başvurusuyla İhtiyaçlarınız Hemen Çözülüyor!

Akbank tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, kredi başvurunuzu online platformlar vasıtasıyla gerçekleştirebilirsiniz. Banka şubesine gitmeden yapacağınız online kredi başvurusu sonucunda, krediniz onaylanırsa onaylanan bakiyeniz hemen hesabınız aktarılarak kullanımınıza sunuluyor.

Akbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Akbank’a yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusu için Akbank.com’u ziyaret ederk başvurunuzu yapabilirsiniz. Aynı zamanda Telefon Şubesi’ni arayarak kredi başvurusu, Akbank Direkt İnternet, Akbank Direkt Mobil üzerinden de belgesiz, imzasız, pratik bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. Akbank müşterisi olmamanız halinde de kredimakbankta.com internet sitesini ziyaret ederek, gerekli bilgileri temin edip, ihtiyaç kredisi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Akbank 7.500 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Akbank’tan tüm nakit ihtiyaçlarınız için pratik bir şekilde temin edebileceğiniz 7 bin 500 Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 36 ay vade seçeneği ile ödeme planı oluşturmanız halinde, bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranlarının yüzde 1,75’e tekabül etmesi halinde ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı 298,99 Türk Lirası’na tekabül edecek olup, toplam geri ödeme yapacağınız miktar 10 bin 763,64 Türk Lirası olacaktır.

Bu kredi ödeme planı, 29 Ocak 2018 Pazartesi günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar vasıtasıyla banka tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur.

http://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/kredim-akbankta.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak, bankalar tarafından düzenlenen güncel kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.