Yapı Kredi’den Düşük Faizli 25.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yapı Kredi Bankası, aylık yüzde 1,45’ten başlayan düşük faiz oranları ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini 48 aya kadar uzayan taksit seçenekleri eşliğinde temin etmenize olanak sağlıyor.

Yapı Kredi Bankası, düzenlediği ihtiyaç kredisi ürünü sayesinde tüm nakit ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturmanıza olanak sağlıyor. Birçok farklı yöntem ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapılmasına olanak sağlayan banka, kişinin kredi notunun yeterli olması ve düzenli bir gelire sahip olması halinde kefilsiz bir şekilde kredi kullanımına yardımcı oluyor.

Yapı Kredi Bankası, dijital bankacılık alanında attığı adımlar sayesinde, internet bankacılığı, mobil bankacılık gibi ürünler vasıtası ile kredi başvurusu yapılmasına olanak sağlarken, aynı zamanda SMS ile kredi başvurusu, ATM’den kredi başvurusu ve kredi başvurusunda gerekli belgeler ile birlikte şubeden kredi başvurusu yapılmasına olanak sağlıyor.

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi ürününde en az bin Türk Lirası tutarında kredi çekilebilirken, bankanın sunduğu ürünlerden maksimum temin edebileceğiniz kredi miktarı da 50 bin Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Yapı Kredi Bankası 25.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Yapı Kredi Bankası’ndan ihtiyacınız için temin edeceğiniz 25 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 36 ay vade seçeneği ile ödeme planı oluşturmanız halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,62 olurken, geri ödeme yapılacak kredinin aylık eşit taksit tutarı 953,31 Türk Lirası’na, aylık efektif faiz oranı yüzde 2,0581’e, yıllık efektif faiz oranı yüzde24,6978’e ve toplam geri ödeme yapılacak miktar ise 34 bin 319,16 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu kredi ödeme planı, 31 Ocak 2018 Çarşamba günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar vasıtasıyla banka tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-kredileri/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak, bankalar tarafından düzenlenen güncel kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.