Akbank’tan 48 Ay Vadeli 30.000 TL Taşıt Kredisi ve Başvuru Detayları

0 km ya da ikinci el otomobil satın almak isteyen, otomobilin hayalini kuran ya da ikinci bir taşıtım olsun diyenler için Akbank, 48 ay vadeli taşıt kredisi sunuyor.

Akbank taşıt kredisi faiz oranları otomobilin yeni ya da ikinci el olmasına göre değişim göstermektedir. Yani yeni otomobil satın almak bu kapsamda Akbank’tan taşıt kredisi almak istiyorsanız uygulanan faiz oranı yüzde 1,32 olmaktadır. Ancak ikinci el otomobil satın almak istiyorsanız bu sebeple taşıt kredisi kullanmak istiyorsanız uygulanan faiz oranı yüzde 1,34’e tekabül etmektedir.

Akbank, krediye konu olan otomobilin markasına ya da tipine bakmadan kredi imkanı vermektedir. Ancak söz konusu finansmandan yararlanmak için bir takım hesaplamalar yapılmaktadır. Söz konusu hesaplamalar otomobilin değerinin 50.000 TL ve altında bir değeri olan otomobiller için otomobilin değerinin yüzde 70’i kadar taşıt kredisi verilmektedir. Ancak 50.000 TL üzerindeki otomobiller için 50.000 TL’den fazla olan kısmı için de ayrıca yüzde 50’si hesaplanmaktadır.

Akbank taşıt kredisi başvurusu yapacak tüm bireylerin aylık gelirlerinin olması talep edilmektedir. Krediye ilişkin olarak hayat sigortası, kasko ve ferdi kaza sigortası yapılmaktadır. Ayrıca satın alınan aracın üzerine Akbank tarafından ipotek edilir. Söz konusu ipotek ise taşıt kredisi ödemeleri bittiğinde kalkar.

Akbank taşıt kredisi başvurusunda gerekli olan belgeler; başvuru yapan kişinin nüfus cüzdanı, ehliyeti ya da pasaportunun aslı ve fotokopisi, gelir belgesi ve ikametgah belgesidir. Başvurular banka şubelerinden yapılmaktadır.

Akbank 30.000 TL Taşıt Kredisi ve Ödeme Planı Detayları

Akbank’ın sunduğu 0 km otomobil satın almak isteyenler için taşıt kredisinden yararlanacak bireylerin 48 ay vadeli ödeme planı eşliğinde 30 bin TL finansman almaları halinde aylık kredi taksit miktarları 897,13 TL olmaktadır. Geri ödenecek toplam kredi tutarı ise 43 bin 062,25 TL’ye tekabül etmektedir.

2.el otomobil için Akbank taşıt kredisi kullanacak bireylerin aynı kredi tutarı ve aynı vade süresinde aylık kredi taksit miktarı 901,70 TL, geri ödenecek toplam kredi tutarı ise 43 bin 281,41 TL olmaktadır.

Akbank taşıt kredisi faiz oranı ve hesaplaması 26 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.akbank.com/tasit-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.