Akbank’tan Yüzde 1,32 Faiz Oranı ile Taşıt Kredisi!

Ülkemizde pek çok yerde şubesi bulunan, yaygın hizmet ağı olan, uzman kadroları ile müşterilerine kaliteli hizmet sunan Akbank, sabit faizli taşıt kredisi sunuyor.

Hayalini kuran tüm müşterilerini uygun faiz ve avantajlı koşullarda araç sahibi yapan Akbank, yüzde 1,32 faiz oranı uyguluyor.

Ev ve araba almanın, tatile çıkmanın zaman geçtikçe daha da zorlaştığı, zamanın kısıtlı olduğu, yetersiz kaldığı, benzer şekilde nakitin de yetemediği durumlar için müşterilerine nakit desteği veren Akbank, uygun ödeme planları ile taşıt kredisi sunuyor.

Maksimum kredi ödeme vadesi 48 olup, bireylerin bütçelerine uygun ödeme planları düzenleniyor. Aylık kredi ödemeleri hane halkının aylık gelirinin yüzde 50’sinden fazla olmamaktadır. Verilen kredi satın alınan aracın değerine göre hesaplanmaktadır. 50 bin Türk Lirasına kadar araçların satın alınmasında aracın değerinin yüzde 70’i kadar, 50 bin Türk Lirasından fazla olan araçların satın alınmasa da ise aracın değerinin yüzde 50’sine kadar kredi verilmektedir.

Akbank taşıt kredisi başvurusunda bireylerin T.C. kimlik numaralarının yazılı olduğu nüfus cüzdanı, pasaport ya da sürücü belgelerinden herhangi birini, buna ek olarak gelir belgelerini, arabaya ait olan fatura ya da noter satış sözleşmesinin getirilmesi gerekmektedir. Gerekli görülmesi halinde ise bireylerden adres teyiti için ikametgah belgesi istenmektedir.

Gerçek kişilerin taşıt kredisinden yararlanması durumunda ferdi kaza sigortası, kasko sigortası yapılması zorunlu tutulmaktadır. Kasko sigortasının kredi ödemeleri boyunca yenilenmesi gerekmektedir. Kredili hayat sigortasının yapılması da zorunlu olup, bu kapsamdaki ücret kişiden kişiye değişmektedir.

Akbank Taşıt Kredisi faiz oranları 23.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.akbank.com/tasit-kredisi

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.