İlk 1 Yıl Sadece Faiz Ödemeleri ile Taşıt Kredisi Odeabank’tan!

Odeabank, avantajlı faiz oranları ile tüm taşıt satın alımları için kredi kampanyası düzenledi.

Hayalleri süsleyen, satın alınması planlanan ancak alınamayan, nakite ihtiyacı olan müşterilerine artık bunun bir hayal olmadığını, istenilenin çok yakın olduğunu söyleyen Odeabank, cazip ödeme planlarını kolaylıklar sağlayıp, hayallerin gerçeğe dönüşmesine destek oluyor.

Sadece Faiz Ödemeleri ile Uygun Ödeme Planı

Banka müşterilerine ilk 1 sene içerisinde sadece faizlerini ödemelerini, 2. yıla geçildiğinde anapara ödemelerine geçilme imkanı veriyor. Ancak bu müşteri özelinde değişiklik gösterebiliyor.

Müşterilerine taşıt kredisi başvurusunda gelir belgelerini getirmelerini isteyen banka, aylık net geliri inceleyip, hane halkının aylık gelir ortalamasının üzerine çıkmayacak şekilde uygun ödeme planları oluşturup, kolay bir şekilde taşıt sahibi olunmasına yardımcı oluyor.

Banka 48 ay vadeli taşıt kredisi imkanı sunuyor. Bireyler 48 aya varan vade seçenekleri ile kendi ödeme planlarını oluşturabildikleri gibi, diledikleri zaman da erken ödemeler ile kredilerini kapatabilme imkanları vardır.

Taşıt Kredisinde Hangi Belgeler Gerekli?

Bireylerin taşıt kredisi başvurusunda yanlarında bazı belgeleri bulundurmaları gerekiyor. Belgeleri getirmeyen bireylerin işlemleri uzuyor, kredi almaları ve hayallerdeki otomobile sahip olma süresi bir tık daha uzuyor. Bu nedenle başvuru esnasında belgelerin getirilmesi hem banka hem de müşterilerin faydasına olan bir durumdur.

Bireylerin kimlik belgelerini getirmeleri gerekiyor. Ancak kimlik belgesi yerine sürücü belgesi ya da pasaport da geçerli olmaktadır. Belirttiğimiz gibi muhakkak gelir belgelerinin getirilmesi gerekmektedir. Ödeme planları oluşturmak için en önemli dokümanlardan biridir. Bir diğeri ise başvuruda bulunan kişinin adına düzenlenmiş ve son 3 aya ait olan elektrik, su, telefon ya da doğalgaz faturasıdır.