Albaraka Türk Katılım’dan 60 Ay Vadeli İşyeri Finansmanı

Albaraka Türk Katılım Bankası, şirketini büyütmek ya da çalışmalarını daha ileriye taşımaya isteyenler için büro, dükkan, depo ya da lojman gibi gayrimenkul satın almak isteyen müşterilerine özel işyeri finansmanı sağlıyor.

60 ay vadeli ödeme planları ile sunulan iş yeri finansmanı kar payı oranları  yüzde 1,40′dan başlıyor. İş yeri finansmanı geri ödeme planları için banka müşterilerine çeşitli kolay ödeme planları sunuyor. Bu planlardan biri 2 ayda ya da 3 ayda bir yapılan ödemelerdir. Bu avantajlı plan ile bireyler her ay kredi ödemesi gerçekleştirmek zorunda kalmayıp, her ay stres yaşamayıp, 2, 3 ayda bir ödeme imkanı bulabiliyor. Diğer ödeme yöntemlerinden biri de değişken taksit tutarları ile iş yeri finansmanıdır. Bu ödeme planı da bireyler her ay ödedikleri finansmanları farklı tutarlarda gerçekleştirebiliyor.

Sigorta yapılması zorunlu değildir. Ancak banka sigorta yapılmasını teklif ediyor. İş yeri finansmanı konu olan sigortalar ise şu şekildedir: Gayrimenkul Sigortası ile DASK yani zorunlu deprem sigortasıdır.

Bankalar alınan gayrimenkuller için talep edilen finansmanda ilk olarak eksperiz raporunun oluşturulmasını istiyor. Bu rapor bankaların ya da kişilerin belirlediği eksperler tarafından yapılıyor. Genel olarak ekspertiz raporunda belirtilen tutarın yüzde 70,80 ya da daha farklı oranlarda hesaplama yapılıp, bu sonuca göre finansman veriliyor.  Ancak Albaraka Türk Katılım Bankası, ekspertiz raporunun yüzde yüzü kadar finansman veriyor.

İş yeri finansmanı başvurusu banka şubelerinden yapılıyor. Ek olarak bir takım ücretler tahsil ediliyor. Bunlardan biri ekspertiz ücretidir. Ortalama olarak 800 TL ekspertiz ücreti alınıyor. Diğer alınan ücret ise tahsis ücretidir. 1 ile 36 ay arasındaki vadelendirmelerde finansmanın yüzde 1’i kadar, 37 ile 60 ay arasındaki vadelendirmelerde ise finansmanın yüzde 2,5’i kadar tahsis ücreti alınıyor. Tahsis ücretine BSMV dahil edilmiyor.

Albaraka Türk Katılım Bankası iş yeri finansmanı kar payı oranları 11 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.albaraka.com.tr/isyeri-finansmani.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.