Albaraka Türk’ten 4 Yıl Vadeli 60.000 TL Taşıt Finansmanı!

Katılım bankacılığı sektöründe faaliyet gösteren Albaraka Türk Katılım Bankası, yüzde 1,35’ten başlayan kar payı oranları ile müşterilerine taşıt finansmanı sunuyor.

Albaraka Türk Katılım Bankası taşıt finansmanı kar payı oranları aracın yeni ya da ikinci el olmasına göre değişkenlik gösteriyor.

Yeni olan araçların satın alımlarında kullanılan finansmanda yüzde 1,35 oranında, ikinci  el araçların satın alımlarında kullanılan finansmanda ise yüzde 1,40 oranında kar payı uygulanıyor.

İkinci el araçların alımlarında kullanılan finansmanda yaş kriteri belirtilmiştir. Sadece 5 yaşına kadar olan araçlarda finansman verilmektedir. 5 yaşından büyük olan ikinci el araçlarda finansman desteği verilmemektedir.

Satışa konu araç bedeli 50 bin TL ve altında bir değer ise fatura ya da kasko bedelinin yüzde 70’i kadar finansman verilmektedir. Ancak 50 bin TL ve üzerindeki araçlarda 50 bin TL’ye kadar olan kısmı için yüzde 70 oranında, 50 bin TL’den geriye kalan kısmı için ise yüzde 50 oranında finansman verilmektedir.

60.000 TL Taşıt Finansmanı

Albaraka Türk’ün düzenlediği kampanya kapsamında 48 ay vadeli ödeme planı ile 60 bin TL tutarında araç finansmanı alan bireylerin aylık kredi ödemeleri 1.807,97 TL olmaktadır. Finansman bitiminde ödenecek toplam tutar 86.782 TL olmaktadır. Banka 300 TL tutarında tahsis ücreti, 1.780 TL tutarında da kasko ücreti talep etmektedir. Tahsis ücreti bir kez tahsil edilmektedir.

Albaraka Türk Katılım Bankası taşıt finansmanı kar payı oranları 11 Kasım 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.albaraka.com.tr/arac-finansmani.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.