Albaraka Türk’ten 36 Ay Vadeli 5.000 TL Tüketici Finansmanı!

Albaraka Türk Katılım Bankası, hem dayanıklı, hem de yarı dayanıklı mallar için yapacağınız alışverişlerde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin edebileceğiniz avantajlı bir tüketici finansmanı sunuyor.

Albaraka Türk Katılım Bankası, ev eşyalarını yenilemek isteyen, beyaz eşya, klima, bilgisayar, cep telefonu gibi teknoloji ürünü alışverişi yapacak olan müşterileri için düşük kâr payı oranları ve uzun vade seçenekleri eşliğinde ihtiyaç duyulan nakit desteğini sunuyor.

Ödemelerin 48 aya kadar taksitlendirilmesine olanak sağlayan Albaraka Türk Katılım Bankası, ödeme planını bütçeye uygun bir şekilde ayarlanmasına olanak sağlıyor. Ödemelerin aylık olarak, iki ayda bir olarak, üç ayda bir olarak ya da farklı tutarlarla gerçekleştirilmesine olanak sağlayan banka, yapılacak alışverişin proforma faturasında belirlenen miktar kadar finansman temin edilmesine olanak sağlıyor.

Albaraka Türk 5.000 TL Tüketici Finansmanı Ödeme Planı

Yapacağınız alışverişler için Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan temin edeceğiniz 5 bin Türk Lirası tutarındaki tüketici finansmanı için 36 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde, bankanın uygulayacağı aylık sabit kâr payı oranları yüzde 1,60’a tekabül ederken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 193,65 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapılacak miktar 6 bin 972 Türk Lirası’na, tüketici finansmanının aylık maliyet oranı yüzde 1,95’e, yıllık maliyet oranı ise yüzde 26,10’a tekabül ediyor.

Finansman başvurusu için yanınıza nüfus cüzdanınızı veya sürücü belgenizi, çalışma durumunuza göre hazırlanan gelir belgenizi, ikâmet ettiğiniz adresi gösteren belgenizi ve satın alacağınız ürünlere ait proforma faturayı alarak size en yakın Albaraka Türk Katılım Bankası şubesinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Bu kredi ödeme planı, 2 Şubat Cuma günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar vasıtasıyla banka tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur.

https://www.albaraka.com.tr/dayanikli-ve-yari-dayanikli-tuketici-finansmani.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak, bankalar tarafından düzenlenen güncel kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.