Albaraka Türk Katılım Bankası 50.000 TL Konut Kredisi

Ülkemizde 30 yıldır katılım bankası olarak faaliyet gösteren Albaraka Türk Katılım Bankası, ev hayali kuran müşterilerine özel konut kredisi imkanı sunuyor.

Albaraka Türk Katılım Bankası konut kredisi kapsamında uygun faiz oranları ile 120 ay vadeye kadar çeşitli vade seçenekleri ile ödeme planı imkanı sunuyor.

Albaraka Türk Katılım Bankası müşterilerinin satın almak istedikleri konuta eksper tarafından ekspertiz raporu yapılıp, evin değeri biçiliyor. Bireyler ise ekspertiz raporundaki değerin yüzde 80’i kadar konut finansmanından yararlanabiliyor. Örnek olarak ekspertiz raporun evin değeri 80 bin Türk Lirası olarak çıktıysa bireyler 64 bin Türk Liralık konut finansmanı alabiliyor. Eğer vatandaşların kendilerine ait olan bir konutları var ve ikinci bir konut satın almak için bankaya kredi başvurusu yapıyorlarsa, sahip oldukları evin değerinin yüzde 100’ü kadar konut finansmanı alabiliyorlar. Örnek olarak sahip oldukları konut 80 bin Türk Lirası ise 80 bin Türk Lirasına kadar şuanda sahip oldukları eve banka tarafından ipotek tesisi gerçekleştirilip finansman alabiliyorlar.

Albaraka Türk Katılım Bankası, müşterilerinin aylık gelir bütçe durumlarına göre çeşitli ödeme planı seçenekleri sunuyor. Müşteriler kendileri en uygun ödeme planı doğrultusunda tercihini yapıp, aylık ödeme planları çıkartılıyor.

Örnek olarak 120 ay vadeye kadar taksitlendirme seçeneğini kullanıp 50 bin Türk Lirası değerinde kredi çekmek isteyen bireylerin aylık taksit ödemeleri 734,80 Türk Lirası oluyor. Ancak taksit ödemelerini yapamayan müşteriler için banka 2 ya da 3 ayda bir ödeme seçeneği imkanı da sunuyor.

Albaraka Türk Katılım Bankası Konut Kredisi başvurusunda bulunmak isteyen bireylerin bankaya gidip başvuruda bulunmaları gerekiyor.