Albaraka Türk’ten Çeşitli Ödeme Planları ile Taşıt Finansmanı Kampanyası!

Katılım bankacılığı sektöründe ülkemizde ilk hizmet veren ve yaklaşık olarak 30 senelik deneyimleri bulunan Albaraka Türk Katılım Bankası, küresel çaptan en iyi katılım bankası olmayı hedefleyip, teknolojik alt yapısı ile müşterilerine daha kaliteli hizmetler vermeyi hedeflemektedir.

Albaraka Türk Katılım Bankası olarak her müşterileriyle tek tek ilgilenip, ülkenin geleceği ve yarınları için her zaman en iyi hizmeti sunacaklarını belirten banka, düzenlediği kredi kampanyaları ile müşterilerinin tatil, alışveriş, eğitim gibi nakit durumundaki ihtiyaçlarını giderip, müşterilerini ev sahibi ve otomobil sahibi yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamda müşterilerini otomobil sahibi yapmaya devam etmek isteyen Albaraka Türk Katılım Bankası, uygun kar payı oranları ile uzun vadeli taşıt finansmanı imkanı sağlıyor. Türk Lirası cinsinden finansman temin etmek isteyen müşterilerine maksimum 48 ay, döviz endeksli finansman temin etmek isteyen müşterilerine maksimum 36 ay vadeye kadar ödeme seçeneği imkanı sağlayan Albaraka, 0 ve 2. el araç alımlarında finansman desteği veriyor. 2. el araç alımlarında yaş sınırı koyan banka, maksimum 5 yaşına kadar olan araçlarda finansman sağlıyor.

En uygun taşıt finansmanı imkanını sağlayıp, 2,3 ayda bir ödeme ya da esnek ödeme seçenekleri sunan Albaraka Türk, taşıt finansmanı başvurusunda tahsis ücreti, kasko ücreti ve ferdi kaza sigortası primi alıyor.

Taşıt finansmanı kar payı oranları yüzde 1,25 olup, sabit kalmaktadır. Yani her vade ve finansman tutarında banka aynı kar payı oranlarını uyguluyor. 48 ay vadeli 20.000 TL Taşıt Finansmanı almak isteyen bir bireyin ödeyeceği kar payı oranı yüzde 1,25 oluyor. Yine ödenecek finansman taksiti 587,50 TL’ye tekabül ediyor.