Diş Sağlığı için 10.000 TL İhtiyaç Finansmanı Albaraka Türk’ten!

Albaraka Türk Katılım Bankası, müşterilerinin dolgu, implant, diş temizleme, kanal tedavisi ve benzeri gibi diş sağlığı hizmetleri için ihtiyaç finansmanı düzenledi.

Albaraka Türk’ün diş sağlığı hizmetleri için düzenlediği ihtiyaç finansmanı 48 aya varan vade seçenekleri ile sunulmaktadır. Kar payı oranları değişmeyip, yüzde 1,25’dir.

Söz konusu ihtiyaç finansmanından yalnızca gerçek kişiler ve 18 yaşında üzerinde olan kişiler faydalanabilmektedir.

Diş sağlığı finansmanından faydalanmak için kişilerin proforma faturaları ile birlikte nüfus cüzdanlarını ve aylık gelirlerini gösteren evrakları getirmeleri gerekmektedir. Eğer kişiler ücretli olarak istihdam ediyorlarsa maaş bordrolarını yahut net kazançlarını gösteren ve iş yerinin imzaladığı belgeyi getirmeleri istenmektedir. Başvurular yalnızca banka şubelerinden gerçekleşmektedir. Bireylerin ihtiyaç finansmanının başvuru sürecini başlatmaları için başvuru formlarını eksiksiz doldurmaları ve banka şubelerine teslim etmeleri istenmektedir. Formlarını bankaya getiren kişilerin finansman sonuçları 1 gün içinde sonuçlanmaktadır.

Finansman kapsamında temin edilen tutarın binde beşi kadar tahsis ücreti ile ferdi kaza sigortası ücreti tahsil edilmektedir. Sigorta kişiden kişiye göre değişiklik gösterir.

24 ay vadeli 10 bin Türk Lirası diş sağlığı finansmanı temin eden bireylerin aylık ödemeleri 499,24 Türk Lirası olup, tahsis ücreti 50 Türk Lirasıdır. Aylık maliyet oranı yüzde 1,54’e, yıllık maliyet oranı ise yüzde 20,17’ye tekabül eder.

Albaraka Türk Katılım Bankası diş sağlığı finansmanı kar payı oranları 18.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.albaraka.com.tr/hesaplama-araclari.aspx

Sizde en uygun ihtiyaç, konut, taşıt finansmanları ve diğer finansman kampanyalarını temin etmek isterseniz sitemizin en üst kısmında bulunan krediler kategorisine göz atabilir, kendinize en uygun kredileri belirleyebilir, faiz oranlarını karşılaştırabilirsiniz.