Anadolubank’tan 48 Ay Vadeli 5.000 TL İhtiyaç Kredisi ve Detayları

Çok başarılı pazarlama stratejisi, teknolojik alt yapısını geliştirmesi, uzman kadrolarını her geçen gün artırması, müşterilerine her gün daha kaliteli hizmet sunması ile bilenen Anadolubank, müşterilerine özel uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisi imkanı veriyor.

Anadolubank ihtiyaç kredisinin geri ödeme planlarını oluştururken maksimum süreyi 48 ay olarak belirlemiştir.  Faiz oranları ise yüzde 1,50 olup, sabit faizli ihtiyaç kredisi sunulmaktadır. Kredinin tutarına, vade süresine göre faiz oranlarında değişiklik olmaz.

Kredi başvurusu için banka tüm müşterilerinden kefil ister. Kefile ek olarak da  hayat sigortasının yaptırılması da mecburidir.  Sigorta kredinin vadesi ve kredi tutarı ile uyumlu bir şekilde yaptırılır. Kredi başvurusunda talep edilen diğer belgeler ise başvuru sahibinin nüfus cüzdanı ve gelir dokümanlarıdır. Kişilerin eğer kendilerine ait evleri, iş yerleri vb . gibi taşınmaz malları var ise kredi alırken bunların tapusunu getirerek de ipotekli ihtiyaç kredisi şeklinde faydalanabilirler.

Anadolubank 48 Ay Vadeli 5.000 TL İhtiyaç Kredisi

5 bin Türk Liralık ihtiyaç kredisi Anadolubank’tan 48 ay vadeli ödeme planı ile alındığı zaman faiz oranı yüzde 1,50 olur.  Aylık ödenmesi gereken ihtiyaç kredisi taksidi ise 156,45 Türk Lirasına tekabül eder. Kredi alırken müşterilerden dosya masrafları için kredinin yüzde 0,5’i kadar ücret alınır. 5 bin Türk Lirası için dosya masrafı ücreti 25 Türk Lirası olur.

Anadolubank ihtiyaç kredisi faiz oranları  29 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://isube.anadolubank.com.tr/ibanking/open.html?firstPage=INDIVIDUAL_LOAN_RATES.js&loginPage=WEB_PAGE_LOGIN.guiml&language=tr

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.