Denizbank’tan 48 Ay Vadeli Fenerbahçe İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Denizbank,  Fenerbahçe Kulübü’ne temsilci üye ya da üye olan müşterilerine özel 48 ay vadeli Fenerbahçe ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Denizbank Fenerbahçe ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,24’ten başlıyor. Uygun faizli ihtiyaç kredisi sunan Denizbank, uygun ödeme planları ile müşterilerine destek oluyor.

Fenerbahçe ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında bireylerden kefil ve el belgeler istenmiyor. Müşterilerin sadece Fenerbahçe Kulübü’ne üye olmaları yeterli oluyor.

Faiz oranları vade sürelerine göre değişiklik gösteriyor. 12 aya kadar olan ödemelerde yüzde 1,24 oranında, 12 aydan 48 aya kadar olan ödemelerde ise yüzde 1,33 oranında faiz uygulaması gerçekleşiyor. Fenerbahçe Kulüp üyeliği olmayan bireylerin spor kulübü temsilci üye müracaat formu, formun eki ve Fenerbahçe muvafaknamesi, NC fotokopisi, 1 tane vesikalık fotoğraf ve adli sicil belgesi ile birlikte şubelerdeki Hedef 1 Milyon Üye Projesi temsilcisini bulmaları ve belgeleri teslim etmeleri gerekiyor.

Kredi başvuruları sms ile de gerçekleşebiliyor. SMS ile ihtiyaç kredisi başvuru yapmak isteyenlerin FENER1 ve T.C. kimlik numaralarının yazılıp 3280’e mesaj atılması gerekiyor.

Örnek Kredi Ödeme Tablosu

48 ay vadeli 10 bin TL Fenerbahçe İhtiyaç Kredisi kapsamında kredi almak isteyen bireylerin ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,33 ve aylık kredi taksidi ise 301 TL yapıyor. Bireylerden kredi tahsis ücreti alınmıyor.

Denizbank Fenerbahçe ihtiyaç kredisi faiz oranları 15.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/ihtiyac-kredileri/fenerbahce-ihtiyac-kredisi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.